Áron, Ádám, vagy Zalán?
Figyelt kérdés
Vezetéknév: Nagy2020. jan. 30. 13:26
1/19 anonim válasza:
Elsőre az Áront mondtam volna, de aztán megnééztem a vezetéknevet. Áront semmiképpen!
Talán inkább az Ádám, bár én valami hosszabb keresztnevet keresnék
2/19 anonim válasza:
Én is az Áront mondtam volna, ismerek is egy nagy Áron nevű kisfiút, de már akkor elég idétlennek éreztem így a nevét, mikor még terhes volt vele az anyja és mondta, hogy ez lesz a neve. Így talán Ádám, de az nem igazán tetszik.
3/19 anonim válasza:
Elvben mind a három jó keresztnév.
Ehhez a vezetéknévhez legjobban az Ádám illik.
A Nagy Zalán kicsit úgy hangzik, mintha azt mondanánk: "Nagyzol ám!"
A Nagy Áronba könnyű a "gyár" szót belehallani.
De igazából mindegyik vállalható, sőt, sokkal jobbak, mint amikkel néha itt rémisztgetnek minket. :DDD
5/19 anonim válasza:
Az Áronnal olyan, mintha drága lenne, a Zalánnal meg szerintem is nagyzolós (bocsi:)), úgyhogy kizárásos alapon az Ádám. Bár mivel elég gyakori és rövid a vezetéknév, én picit ritkábbat (statisztikát találsz a neten) vagy két nevet adnék.
7/19 A kérdező kommentje:
Még a zétény, vagy a Roland is tetszene.
2020. jan. 30. 14:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!