Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » SOS! Minden reményem elveszett...

SOS! Minden reményem elveszett! Mit tehetnék hogy megéljünk a baba születése után? Győrben kaphatok önkormányzati lakást?

Figyelt kérdés
Egyedül maradtam 27 hetes terhesen!Semmim nincs apuka úgy döntött nem terhes nő kell neki!Dolgoztam terhesség előtt de kiderült nem jelenthetek be így se tbt se semmit nem fizetek utánam,ez a terhesség elején derült ki azóta tb fizetem visszamenőleg,így egyedül nem tudom mert nincs jövedelmem,de az önkormányzatnál kaptam hatósági bizonyítványt ami most fedezi a tb-m meg egyszeri segélyre adthatam be kérvényt!ezenkivül a semmiből élünk a babával neki a babakocsin kivül mindene megvan már a legnagyobb probléma,hogy nincs otthonunk!Most anyukám befogadott de ő nem tud eltartani,meg a babával el se férnénk majd!/anyának ott van még 3 12 év alatti testvérem+ húgomék is ott laknak két kisgyerekkel/Apukára nem számíthatok miatta majdnem megszületett a fiam 24 hetesen a szétköltözés napján és az 5 nap alatt nem jött be még a kórházba sem!
2010. júl. 22. 15:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
miért terveztetek babát a semmire?
2010. júl. 23. 07:40
 12/16 A kérdező kommentje:
A munkahelyem tökéletes volt havi 500 ezres kereset után nem lett volna gond ha jók a papírjaim apuka szint úgy külföldön dolgozik még most is 700 ezres keresettel!Szerintem te is mertél volna gyereket vállalni ilyen fizetés után,most se lenne gond ha apuka nem így gondolkodna!
2010. júl. 23. 13:09
 13/16 anonim ***** válasza:

Nem azért hogy kötekedjek, de havi 500ezres fizetésből nem sikerült félretenni????????

Ne idegesíts fel... Sokan az ötödét se keresik meg és mégis félre tudtak tenni...

2010. júl. 23. 13:33
 14/16 anonim ***** válasza:
nyilván nem keresett ennyit vagy egyáltalán nem is dolgozott csak ezzel próbál takarózni. Ilyen fizetés mellett rég lenne saját lakás és spórolt pénz a bankban.
2010. júl. 23. 14:30
 15/16 anonim ***** válasza:

Sok minden nem kerek itt. Ausztriai munkahely után hogy lett volna Magyarországon tb? Bár lehet csak én vagyok hülye ezekhez a dolgokhoz, de az biztos, hogy ilyen fizetés mellett azt írni hogy nincs semmije, hát izé...

Ezek után azt is megkérdőjelezem, hogy tervezett volt-e egyáltalán a baba...

Amúgy hogy segítséget is kapj, ha apukának ilyen szép keresete van, vámold le egy kaució erejéig, kettőtöknek a babával bőven elég egy másfél szobás kis panel is, az meg nem drága szerintem. És nyugodtan fizetheti továbbra is az albérlet költségeit, hisz nem egyedül hoztad össze a babát...

2010. júl. 23. 14:39
 16/16 anonim válasza:

Keresd meg a nevelési tanácsadót! Nekem mindig mindenben segítettek, ha tudtak, meg irányítottak is, hova menjek.

9023 Győr, Török István u. 36.

( Tel.:06-96-515-540 )

2010. aug. 10. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!