SOS! Minden reményem elveszett! Mit tehetnék hogy megéljünk a baba születése után? Győrben kaphatok önkormányzati lakást?
Nem azért hogy kötekedjek, de havi 500ezres fizetésből nem sikerült félretenni????????
Ne idegesíts fel... Sokan az ötödét se keresik meg és mégis félre tudtak tenni...
Sok minden nem kerek itt. Ausztriai munkahely után hogy lett volna Magyarországon tb? Bár lehet csak én vagyok hülye ezekhez a dolgokhoz, de az biztos, hogy ilyen fizetés mellett azt írni hogy nincs semmije, hát izé...
Ezek után azt is megkérdőjelezem, hogy tervezett volt-e egyáltalán a baba...
Amúgy hogy segítséget is kapj, ha apukának ilyen szép keresete van, vámold le egy kaució erejéig, kettőtöknek a babával bőven elég egy másfél szobás kis panel is, az meg nem drága szerintem. És nyugodtan fizetheti továbbra is az albérlet költségeit, hisz nem egyedül hoztad össze a babát...
Keresd meg a nevelési tanácsadót! Nekem mindig mindenben segítettek, ha tudtak, meg irányítottak is, hova menjek.
9023 Győr, Török István u. 36.
( Tel.:06-96-515-540 )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!