Lombikon voltam 11 napja. Állandóan fázom a beültetés óta. Tegnap beültem egy kis melegvízbe, a hasam természetesen nem lepte el. És a mai tesztem halványodott. Lehet hogy miattam ment el?
Nekem volt sajnos 5 abortuszon es nem akartam terhes maradni , iszonyú stresszes , tragikus körulmenyek közt maradtam terhes , mindsnnyiszor , úgyhogy ennyit erröl a lelkiállapot befolyasolja a megtermékenyulést stb bla bla !
Vannak ezek az új irányzatok amelyek olyan összefuggéseket látnak , ami NINCS !
Es mindig abortusszal vetéltem , magától nem ment el soha , hiaba szaunaztam , szexeltem . Mondjuk nem magzatelhajtási célokból tettem ezt , csak mondom es fáj is, nem vagyok erre büszke ! Csak mondom hogy nem ezen múlik , hogy ulöfurdö , tudatalatti , stb.
Azért ahhoz kell egyfajta empátia hiány, hogy valaki az öt abortuszáról posztoljon egy lombikos kérdés alatt. 🤦🤔 Annyit is írhattál volna, hogy nem befolyásolja mert te próbáltad.
Kérdező, ennyi biztos nem befolyásolta. Sokaknál a teszt még missed ab után sem halványodik, mivel a hcg nagyon lassan ürül ki a szervezetből. Egy nap alatt meg pláne nem. Hajrá holnap! Nekem ET+9.napon már 66 volt a hcg 3 napos pöttyökkel. Drukkolok neked!
De elég lett volna ennyit írnod. Én ezt mondtam.
Egy olyan nőnek, akinek lombikra van szükséges ahhoz hogy teherbe tudjon esni, felkavaró lehet, hogy valaki arról ír, hogy ő hogy lett terhes és ment abortuszra. Empátia!
Kedves kérdező!
Mi lett a vérvétel eredménye, ha meg szabad kérdezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!