Milyen születésnapi tortát érdemes csinálni egy egyévesnek?
Figyelt kérdés
Nem akarom túl bonyolítani, de azért szeretném, ha vmennyire látványos lenne. Ízre sem igazán tudom, milyen lenne jó.2020. jan. 16. 18:24
1/8 anonim válasza:
Én sárgabelű őszibarackot tettem bele. Tejszínhab, piskóta. Egyszerű és nagyszerű volt. Evett belőle egy kicsit, finom volt. Persze főleg mi ettük meg :)
2/8 anonim válasza:
Picit !
De most komolyan ! Jó ha 5-6 villányit fog belőle enni.
Szóval én csináltam neki egy répás cupcake-et,azon volt az 1es gyertya,elfújtuk és túrta szét. Egy élmény.
A keresztszülőkkel pedig megbeszéltük hogy egy nem túl cicomás kislányos tortát csináltatnak a többi vendégnek.
3/8 A kérdező kommentje:
Az jó ötlet, hogy csinálok neki egy kis tortát, meg külön a felnőtteknek is. :)
2020. jan. 16. 19:28
4/8 anonim válasza:
Nálunk túrós-barackos zsúrtorta volt.
5/8 anonim válasza:
Csak tudnám miért lettem lepontozva !! 2es vagyok.
Azért mert nem csináltam hipercukiésrózsaszín habkölteményt a kicsinek?
6/8 anonim válasza:
Barackos túrókrémes piskóta tortát sütöttem neki. A piskótából egy nagy egyest formáztam.
7/8 anonim válasza:
Barackos turotortat sutittem, amikor hármasban unnepeltunk és egy csokisat mikor a családdal. Egyikbol sem evet túl sokat
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket! Én mindenkinek zöld kezet adtam. :)
2020. jan. 17. 08:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!