Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyuka örül hogy kislánya...

Anyuka örül hogy kislánya született, mert ha fia született volna akkor hogy fürdetné? Hol él az ilyen?

Figyelt kérdés

Ismerősi körben anyuka most született gyereke. Kislány.

Mit mond az anyuka? Örülök hogy kislány és nem fiú

mert ha fiú lenne akkor hogy fürdetném?

Többen a rokonságból először nem is értettük. Mi az hogy hogyan fürdetné?

És anyuka elmondja. Hogy hát ha fiú lenne akkor ő, aki nő hogyan vetkőztetne le egy fiút és látná őt pucéran... nem folytatom.

Na mit mondtok egy ilyen nőre?

Nagyon megkérdeztem volna tőle (de nem tettem) hogy a gyerek hogy készült? Apuka fütykösét se látta?

2020. jan. 16. 12:34
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
76%
Eldobom az agyam, hogy ilyen szarokat bevesztek.
2020. jan. 16. 15:31
 22/29 anonim ***** válasza:
35%

Fura.

Férjem egyébként nem nyúl hozzá a lányunkhoz, ő fürdeti, de puncit nem mos és nem is keni be popsikrémmel, aztán lehet ha fiú lenne, ahhoz se nyúlna hozzá.

2020. jan. 16. 16:20
 23/29 anonim ***** válasza:
64%
#20 Carrie anyja erősen vállásos volt ebből adódott az elmebetegsége. Viszont szerintem itt csak szimplán idióta az anyuka. Nekem van olyan ismerősöm, aki nem ünnepli a gyereke szülinapját, mert szerinte nincs azon semmi ünnepelnivaló, hogy a gyerek egyre közelebb kerül a halálhoz..Pedig diplomás óvónő az anyuka.
2020. jan. 16. 17:38
 24/29 anonim válasza:
43%
23. Őszintén szólva ezek után épp azon lennék meglepődve, ha a szóban forgó nő nem lenne valláskárosult.
2020. jan. 16. 18:04
 25/29 A kérdező kommentje:

"mert szerinte nincs azon semmi ünnepelnivaló, hogy a gyerek egyre közelebb kerül a halálhoz"

És tökéletesen igaza is van éppen ebben. Én se ünneplek szülinapot vagy 20 éve mert ugyan mit ünnepeljek azon hogy na megint 1 évvel kevesebb... így van!

2020. jan. 16. 18:08
 26/29 anonim ***** válasza:
79%
Mindenkinek szivejoga, de azért ilyen indok miatt megvonni egy 5 éves kislánytól a szülinapja ünneplését szerintem(!) nem épeszű viselkedés. Bocsi az offért.
2020. jan. 16. 18:11
 27/29 A kérdező kommentje:
Ja hát én csak a sajátomat nem ünneplem.
2020. jan. 16. 18:33
 28/29 anonim ***** válasza:
65%
A sajatodat nem unnepled, mert „ egyel kozelebb vagy a halalhoz“, de masoket meg igen, pedig ok is ugyanigy vannak. Fura egy gondolatmenet, de nem is vartam tobbet olyantol, aki az ismeroserol inditott topicon elvezkedik... 🤷‍♀️
2020. jan. 16. 22:16
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Vagy kamu az egész,vagy teljesen igaz rád a "madarat tolláról" mondás kérdező,ugyanis legalább akkora bajok vannak a fejedben,mint az ismerősödnek. Idejöttél lejáratni,de közben megvillantottad a saját bizonyítványodat is. Vagy tényleg csak kamu,de akkor meg nem értem,hogy lehet ennnnyire unatkozni.
2020. jan. 17. 10:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!