Mi a menete a szűlői jogviszony lemondásának?
Nem szeretnék a jövőben beleszolni hogy a kedves édes anya miként dönt és neveli a gyereket.
A szülői státuszomról szeretnék lemondani mert végérvényesen befejeztem az itthoni életet és kanadába költözök.
Arról szeretnék lemondani amivel az anyuka egyedűl hozhat döntést az iskolák terén vagy külföldre utazás esetén stb.
Eddig nincs bírósági megállapodás viszont ezt is szeretnék kezdeményezni a tartásdíj miatt. A baba 1 éves és 6 hónapja havonta fizetek a volt páromnak viszont hivatalossá akarom tenni. Eddig havonta 60.000ft ot fizettem ez az összeg így is jóval több mint amit én megengedhetnék magamnak jelenlegi fizetésem es megélhétésem alapján viszont ezen nem kivánok változtatni.
Amennyiben ennél kevesebbet itélnek meg akkor is ennyit fogok fizetni csak hivatalossá akarom tenni hogy legyen nyoma.
Hova kell mennem és mennyi időt vesz ez igénybe?
Exem a kezdetektől ezen ügyködött viszont most elérte a célját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!