Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 9,5 éves kislányt elvinnétek...

9,5 éves kislányt elvinnétek nyáron a Szegedi Szabadtéri Jétékokra? Hófehérke és a hét törpe (mesebalett)

Figyelt kérdés

Rendszeresen járunk bábszínházba, színházba, gyerekhangversenyre stb. De ezek "kisebb" előadások, lévén Kecskemétre szoktam hordani ilyen jellegű rendezvényekre, mert az van hozzánk közel. (Vidékiek vagyunk, de szeretném a lányom kulturális fejlődését is támogatni.)

Gondoltam nyáron elvinném a Szabadtéri játékokra, mert az egy hatalmas élmény, szerintem.

Csak nem tudom, hogy miképpen viselné, hiszen ez jóval nagyobb rendezvény, több nézővel, mint amihez szokott Kecskeméten.

2020. jan. 13. 12:35
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Az 5 évest is simán.
2020. jan. 13. 12:36
 2/6 anonim ***** válasza:
27%
Nem vinném. Egyrészt szerintem a mesebalettek borzalmasak, az egész műfaj létjogosultságát megkérdőjelezem. Másrészt az első 10 sor mögött már egy gyerek nem lát semmit, élvezhetetlen.
2020. jan. 13. 12:41
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A szabadtériben szerintem az a jó, hogy ha nem tetszik neki vagy unja, simán kijöhettek. Én megpróbálnám, azzal együtt, hogy felkészülök rá, hogy nem bírja végig.
2020. jan. 13. 14:03
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy elvinném.
2020. jan. 14. 19:44
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Könyörgöm, nem egy 3 évesről beszélünk. EGy 9 éves, főleg ha már volt többször színházban, simán kibír egy ilyen előadást.
2020. jan. 15. 09:43
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy vinném.
2020. jan. 15. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!