2/12 anonim válasza:
Keresgélj google-n,találsz egy csomót. Egyszerűbb nem?
3/12 anonim válasza:
Zalán, Áron, Zénó ... ami nekem különösen tetszik az a Belián
5/12 anonim válasza:
András, Tamás, Krisztián, Péter, Imre, Attila, Gábor, Balázs.... és még sorolhatnám mennyi szep név van a sok uj divat alatt elrejtve.
6/12 anonim válasza:
Kinek mi a szép? Én pl imádom hangzésra az Anatol és a Joakim nevet, de SOHA nem adnám a gyerekemnek.
Áronom van, és egy fiú kistesó esélyes lenne a Gellért névre.
Ezeken felül szeretem a hagyományos, de egyszerű neveket, így szépnek gondolom a Tamást, Csabát, Gábort.
7/12 anonim válasza:
Mindenkinek más a szép, nekem például a Zoltán meg a Péter tetszik, másoknak meg a Zoárd, meg Nimród. A Leventét és a Mátét személy szerint csúnyának találom, de ez csak az én személyes véleményem, bocs a Leviktől, Mátéktól. :)
9/12 anonim válasza:
Itt találod az összes anyakönyvezhetőt:
10/12 anonim válasza:
Az én kedvenc fiúneveim a Mátyás, Lóránt, Lőrinc, Emil. De ez én vagyok, másnak meg más tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!