Quinny buzz babakocsihoz keresek adaptert!? SÜRGŐS!
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nagyon nagy szükségünk lenne egy adapterre a fent említett babakocsihoz (2008-as). Kaptuk ajándékba, de az adapter "elkallódott". Van mózesünk, meg hordozónk is, de amíg nincs adapterünk addig ezeket sem tudjuk használni, mert nem tudjuk rá csatlakoztatni. 2 héten belül megszületik a kisbabánk, ezért tényleg égető a probléma. Ha valaki tud eladót, légyszi írja meg! Előre is köszönöm a segítséget! 38 hetes km2010. júl. 21. 13:40
2/3 anonim válasza:
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget, de gondolod nem néztem meg? Amit megadtál linket az az esernyőhöz kell, nekem meg arra nincsen szükségem, hanem arra az adapterre gondoltam amivel a mózest és a babahordozót lehet csatlakoztatni. Köszi szépen
2010. júl. 22. 12:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!