Milyen nevelőszülönek lenni? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Mi a különbség a sima és a hivatásos között?Nehéz elvégezni a szükséges sulit hozzá?Minden érdekel ezzel a témával kapcsolatban.2010. júl. 21. 13:31
1/2 anonim 

válasza:

Bár én nem sok mindent tudok a "nevelőszülősködésről", mert még fiatalabb vagyok, de a barátom keresztanyuja nevelőszülő. Két gyereket örökbe fogadott, meg még rajtuk kívül van ott kb. 6 gyerek. Szerintem felmérik a család helyzetét, hogy meg tudják e teremteni a gyereknek, gyerekeknek a szükséges dolgokat (támogatást is kap sztem), illetve sztem a leendő szülőkkel sokat beszélgetnek. Nem tudom, hogy kell e elvégezni valami sulit hozzá.
A múltkor láttam egy településen, hogy simán kiplakátolták csak úgy, hogy nevelőszülőket keresnek.
2/2 anonim 

válasza:

Azt kihagytam, hogy szerintem nagy különbség nincsen. Ugyan olyan család. A nevelő édesanyát anyukájukként tekintik, ahogy a férjet apukájuknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!