Minipolisz-ban tartott már valaki szülinapi zsúrt? Milyen ott egy szülinap? Ha volt már a gyermeked ilyenen, tetszett neki?
Figyelt kérdés
Az animátor kiséri a gyerekeket, segít nekik a játékok használatánál vagy mennek, amerre látnak? Voltunk már a Minipoliszban, de olyan káoszosnak tűnt a hely, nem tudom elképzelni, hogy egy szülinapot 8-10 gyerekkel abban a tömegben, hogyan bonyolítanak.2020. jan. 7. 11:09
1/2 anonim válasza:
Már több éve voltunk, emlékeim szerint az elején szétszéledtek, aztán mintha egy darabig lett volna valami csoportos kísérgetés-játék, aztán megint mentek össze-vissza, majd úgy kellett őket összeszedni gipszezni, majd utána tortázni. Tényleg elég káoszos, nagyon hangos a zene és a szülők nem igazán tudnak hova leülni se, úgy meg pláne nem, hogy lássák is legalább a kisebbeket. Az is nagy félelmem volt, hogy valaki kiszökik, mert ugye sok szülő csak leadta a vendégeink, és a bejáratnál nem volt semmi "beléptető-rendszer". Úgyhogy 3 vagy 4 felnőttre volt 10 vagy 12 főleg óvódás, akik minimum 5-6 irányba mentek, plusz két dackorszakos kistestvér és egy baba. De persze a gyerekek nagyon élvezték, mi meg totál leizzadtunk.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ, valami hasonlóra gondoltam. Nagyobb gyerekek lennének, de még szerintem ők se tudnák helyesen kezelni a sorbanállást stb segítség nélkül. A kiszökés még nem is jutott eszembe, viszont a leírásuk alapján akkor tényleg csak 2 fő felnőtt mehet be ingyen.
Meggondoljuk, az első végül is a gyerekek öröme, aztán majd izzadunk. :-D A kislányomnak nagyon tetszett, nekem a káosz és a nem működő részek miatt annyira nem jött be az egész.
2020. jan. 7. 13:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!