Melyik cumisüveget ajánlanátok, melyik márkát?
Figyelt kérdés
Első gyermekem koraszülött volt, a kórházban cumisüvegböl tanult meg enni, annak a cumi részéhez a Mam hasonlított a legjobban, így nála ezt használtuk.Most ismét várandós vagyok, szeretnék szoptatni nagyon, de ha mégsem menne akkor be kell, hogy szerezzünk cumisüveget, most valahogy a tommee tipee-vel szimpatizálok.Mit gondoltok?2019. dec. 28. 17:17
1/11 anonim válasza:
Nálunk nem volt rá szükség, éb is szereztem be
A barátikörben, rokonságban az Avent nyert
Tommee Tipee volt a másik erős a mezőnyben
2/11 anonim válasza:
Mi mindkét gyerekemnél aventet használtunk, nekünk bevált, meg vagyok vele elégedve.
3/11 anonim válasza:
Avent, azzal se voltam elégedett, de a tommee tippee rosszabb.
4/11 anonim válasza:
Avent. Csak ezt fogadta el a babám.
5/11 anonim válasza:
Használtunk Aventet, Tommee Tippeet, Twistshaket, Mamot és Chiccot. Mindegyiket elfogadta de a legnagyobb kedvence az Avent volt és a Twistshaket szerette legkevésbé. Cumit egyáltalán nem fogadott el, semmilyet.
7/11 anonim válasza:
Mi is Mam-ot használtunk a fiammal. Én is szoptatni szeretném a tesót, de az üvegek adottak, csak új etetőcumit vennék hozzá, ha esetleg mégis kell. Én meg voltam elégedve, a fiam nem is fogad el mást.
8/11 anonim válasza:
Mindkét gyereknél Tommee Tippee vált be.
10/11 anonim válasza:
A nagynál csak Aventet használtunk, a kicsinél is próbáltam, de nem evett belőle, neki csak a Mam jött be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!