Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek mely keresztnevek...

Szerintetek mely keresztnevek illenek a Szántó vezetéknévhez?

Figyelt kérdés

Fiú és lány is érdekel méghozzá két keresztnévvel (családi hagyomány a kettő)

Ami eddig tetszik az a Mór és a Kamilla de második nevet nem tudunk és ezek sem biztosak még.

Köszönöm az ötleteket!

2019. dec. 28. 13:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Pl.

Szántó Marcell

Szántó Márton

Szántó Roland

Szántó Norbert

Szántó Benedek

Szántó Kornél

Szántó Péter

Szántó Szabolcs

Szántó Mátyás

Szántó Tamás

Szántó Dorina

Szántó Flóra

Szántó Vivien

Szántó Abigél

Szántó Mirella

Szántó Emma

Szántó Laura

Szántó Sára

2020. jan. 1. 15:50
 12/16 anonim ***** válasza:
33%

Miert fontos h passzoljon a vezeteknevhez? Ezt csak en nem ertem? Hisz jelenleg nem lenne olyan ami gaznak szamitana a szantohoz nyilvan van olyan vezetéknév amihez nem mindegy de itt szerintem mindegy.

Ami nektek tetszik ne arra emlekezz vissza h gyk ezt javasoltak ezert lett ez a neve

2020. jan. 1. 20:34
 13/16 anonim ***** válasza:
94%
Azért, utolsó, hogy jól hangozzon. Nekem rövid, szokatlan vezetéknevem van, mássalhangzóra végződik, a keresztnevem meg magánhangzóval, s nagyon egybefolyik.
2020. jan. 1. 22:27
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem jobban tetszik ritmikailag ha a 2. név a hosszabb pl.: Szántó Anna Kamilla, de ha jól értem ti elsőnek szeretnétek a Kamillát, így inkább mégsem hosszabbítanám a nevet tovább, hanem egy rövid nevet adnék mellé pl.: Kamilla Rita, Kamilla Zoé, Kamilla Flóra, Kamilla Réka, Kamilla Petra.

A Szántó Mór számomra nagyon mondatnak hangzik, és gyakorlatilag bármilyen 2. névvel a vezetéknév részének gondolnám a Mórt (pl.: Szántó-Mór Kristóf). Emiatt itt mindenképp javasolnám, hogy inkább legyen második név és elsőnek valami kevésbé vezetéknévnek értelmezhetőt adjatok. Pl.: Szántó Attila Mór, Szántó Benedek Mór stb.

2020. jan. 2. 10:39
 15/16 anonim ***** válasza:

Fiú: László, Sándor, Máté, Bálint, Ármin, Áron, János, Árpád, Mátyás, Káta, Renátó, Ádám, Szilárd, Dávid, Ábel, Dániel, Károly, Márton, Márk, Nándor, Gábor, Ákos, Donát, Adrián, Csanád, Róbert, József, Milán, Miklós, Kristóf, Kornél, Markó, Dénes, Zétény, Pál, Zoltán, Zalán, István

Lány: Sára, Ágnes, Jázmin, Szonja, Renáta, Gréta, Diána, Zsófia, Nóra, Flóra, Tímea, Liliána, Eszter, Virág, Dóra, Anita, Réka, Mária, Júlia, Natália, Adél, Ramóna, Borbála, Cintia, Kíra

2020. jan. 2. 14:22
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerafin.
2020. nov. 15. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!