Szerintetek mely keresztnevek illenek a Szántó vezetéknévhez?
Fiú és lány is érdekel méghozzá két keresztnévvel (családi hagyomány a kettő)
Ami eddig tetszik az a Mór és a Kamilla de második nevet nem tudunk és ezek sem biztosak még.
Köszönöm az ötleteket!

Pl.
Szántó Marcell
Szántó Márton
Szántó Roland
Szántó Norbert
Szántó Benedek
Szántó Kornél
Szántó Péter
Szántó Szabolcs
Szántó Mátyás
Szántó Tamás
Szántó Dorina
Szántó Flóra
Szántó Vivien
Szántó Abigél
Szántó Mirella
Szántó Emma
Szántó Laura
Szántó Sára

Miert fontos h passzoljon a vezeteknevhez? Ezt csak en nem ertem? Hisz jelenleg nem lenne olyan ami gaznak szamitana a szantohoz nyilvan van olyan vezetéknév amihez nem mindegy de itt szerintem mindegy.
Ami nektek tetszik ne arra emlekezz vissza h gyk ezt javasoltak ezert lett ez a neve

Nekem jobban tetszik ritmikailag ha a 2. név a hosszabb pl.: Szántó Anna Kamilla, de ha jól értem ti elsőnek szeretnétek a Kamillát, így inkább mégsem hosszabbítanám a nevet tovább, hanem egy rövid nevet adnék mellé pl.: Kamilla Rita, Kamilla Zoé, Kamilla Flóra, Kamilla Réka, Kamilla Petra.
A Szántó Mór számomra nagyon mondatnak hangzik, és gyakorlatilag bármilyen 2. névvel a vezetéknév részének gondolnám a Mórt (pl.: Szántó-Mór Kristóf). Emiatt itt mindenképp javasolnám, hogy inkább legyen második név és elsőnek valami kevésbé vezetéknévnek értelmezhetőt adjatok. Pl.: Szántó Attila Mór, Szántó Benedek Mór stb.

Fiú: László, Sándor, Máté, Bálint, Ármin, Áron, János, Árpád, Mátyás, Káta, Renátó, Ádám, Szilárd, Dávid, Ábel, Dániel, Károly, Márton, Márk, Nándor, Gábor, Ákos, Donát, Adrián, Csanád, Róbert, József, Milán, Miklós, Kristóf, Kornél, Markó, Dénes, Zétény, Pál, Zoltán, Zalán, István
Lány: Sára, Ágnes, Jázmin, Szonja, Renáta, Gréta, Diána, Zsófia, Nóra, Flóra, Tímea, Liliána, Eszter, Virág, Dóra, Anita, Réka, Mária, Júlia, Natália, Adél, Ramóna, Borbála, Cintia, Kíra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!