Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy vegyem rá, hogy kezet...

Hogy vegyem rá, hogy kezet mosson ha bejön a lakásba?

Figyelt kérdés
Anyukám soha nem mos kezet ha átjön. Egész napos munka után mielőtt hazamenne bejön hozzánk és simán leül, fogdossa a gyerekek kezét, játékait. A kicsi 1 éves, folyamatosan a szájában van a keze ráadásul most jön az influenza szezon. Nem merek szólni mert nagyon megsértődik és kiakad.
2019. dec. 15. 22:16
 1/9 A kérdező kommentje:
A 4 eves lányomnak az az első, hogy megy a fürdőbe kezet mosni ha bemegyünk...
2019. dec. 15. 22:17
 2/9 anonim ***** válasza:
94%

Szólj rá!

Kérd meg, hogy legyen kedves mert a gyerek a szájába vesz mindent. Tök érthető kérés. Ha ezen megsértődik... Hát majd kiengesztelődik. A gyerek egészsége az első.

2019. dec. 15. 22:21
 3/9 anonim ***** válasza:
90%

Sinán

Belép

"Légyszi moss kezet, mert még a kilincsen is hiába törlöm minden baci ottmarad, hiszen kintröl jövünk, amikor megfogjuk

"Józsika" pedig mindent a szájábavesz.

Jó lenne, ha az influenzát, de mást se kapna el.."

2019. dec. 15. 22:33
 4/9 anonim válasza:
74%

ez komoly?

fontosabb anyád érzékeny lelke mint a gyereked egészsége????

2019. dec. 15. 22:52
 5/9 anonim ***** válasza:
68%
Az a poén, hogy ebben a családban az 1 éves Józsika a legfelnőttebb.
2019. dec. 15. 23:36
 6/9 anonim ***** válasza:
95%

Nem mersz szólni neki? Miért? Mi lesz akkor?

Bejön és megmonddod, anya moss krzet, különben egy ujjal nem érhetsz az unokádhoz.

2019. dec. 16. 07:00
 7/9 anonim ***** válasza:
58%

Kérdezö, ha te elmész valakihez az az elsö, hogy rögtön megmosod a kezedet?

Èrdekes, én is ha haza érek az az elsö, hogy kezet mosok. DE soha nem vártam el senkitöl sem aki látogatóba jön, hogy az elsö, hogy mosson kezet.

Szerintem tegyél ki egy kéz fertötlenítö automatatát a bejárathoz, és írd rá mint a korházakba, hogy belépés és kilépésnél mindenki fertötlenítsen.

2019. dec. 16. 08:15
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

"ha te elmész valakihez az az elsö, hogy rögtön megmosod a kezedet?"

A kérdező majd válaszol, de ez nem alap? Persze hogy elmegyek kezet mosni, és nem csak kisgyerekes családoknál. Nem fogok koszos kézzel inni, enni, ha megkínálnak. Meg egyébként is jól esik megmosni miután utazás közben megfogtam mindent.

2019. dec. 16. 09:32
 9/9 A kérdező kommentje:

Nekem alapvető, hogy megyek kezet mosni igen. Főleg ha olyan helyre megyek ahol gyerek(ek) is van(nak). Ha a kertből bemegyek nyilván akkor is megmosom a kezem...

Nem tudom hogyan szóljak mert biztosan óriási sértődés lesz belőle de nagyon zavar a dolog.

2019. dec. 16. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!