Miért kell ezt beadni?

Figyelt kérdés
Tóth Gabi áradozik és azzal van hogy egyből ösztönösen tudnak mindent a férjével. Ezt egyrészt nehezen hiszem el, másrészt meg egy alacsonyabb önbecsülésű ember úgy erezhet emiatt, hogy ő szar mert nincsenek anyai ösztönei, hiszen nem tudott mindent egyből.
2019. dec. 12. 13:23
 1/8 anonim ***** válasza:
87%
Ha valaki emiatt szarnak érzi magát, azért nem Tóth Gabi a hibás. Amúgy sem kell minden bulvár hírt bevenni...
2019. dec. 12. 13:28
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert egyelőre "jól (együtt)működő" gyereke van, is fogja fogni a fejét később!
2019. dec. 12. 13:30
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert amúgy a média többi része nem teszi tönkre az egyébként erre hajlamos emberek önbecsülését?
2019. dec. 12. 13:32
 4/8 anonim ***** válasza:
72%

Igaz egy nő amikor anyává válik egy-két dolgot ösztönösen csinál. De viszont az hatalmas kamu hogy mindent. Én azt sem tudtam hogyan tegyem cicire vagy hogyan is fogjam helyesen azt a pici törékeny testet. És sajnos igazad van hogy akiknek alacsonyabb az önértékelése az szar anyának hiszi emiatt magát. Hidd el Tóth Gabiék sem tudnak mindent ösztönösen max pelenkázni felöltöztetni és altatni. De ez egy pár napos babánál nem nagy dolog. Majd ahogy cseperedik és jön a fekete leves akkor már nem fogja igy gondolni mert egyre nehezebb lesz. Egy pár napos babára könnyű figyelni és gondoskodni mert egész nap csak alszik.

Gondolom most is feltűnési viszketegsége van és a világ előtt jó anyának akar tűnni. Majd ha megszenvednek a fogzással,vérvétellel,betegséggel,kialvatlansággal,hisztizéssel stb na akkor mondja azt hogy sosem sírt sosem depizett és sosem futott volna ki a világból. Most még könnyű... Ne akadj fent rajta Gabi mindig is ilyen volt.

2019. dec. 12. 13:33
 5/8 anonim ***** válasza:
58%
Nem lehetne egyszerűn csak örülni a más örömének?
2019. dec. 12. 13:35
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Pont erre gondoltam, hogy ez mekkora kamu... biztos a császár utáni első felállás és az utána következő napok is csodálatosak voltak, főleg,ha a pici hasfájós. Megfogni én is megtudtam,de a pelenkázást anyukám mutatta meg, hogy hogyan kell. Szörnyen hasfájós volt a lányunk és ráadásul császáros voltam. Egyébként örülök az örömének,de nem gondolom úgy hogy teljesen igaz lenne minden szava.
2019. dec. 12. 14:42
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát Akinek egy Tóth Gabiról szóló cikk töri össze az önbecsülését, azzal hatalmas gondok vannak.
2019. dec. 12. 16:41
 8/8 anonim ***** válasza:
66%

nem hihetetlen, nekem is ment, pedig nem vagyok egy ősanya típus... kért császár+tápszer+hordozás.. :D

anyám is kivette a hét szabit, hogy ha kell tudjam hívni. 3 éves múlt, de egyet se kellett eddig kérdezzek. ösztönösen ment minden. még a kúp beadása is, mikor arra volt szükség, szuélcső használata.. szóval én simán elhiszem. Igaz, nagyon jó babám volt, 2 hetesen átaludta az éjjeleket, nem volt beteg, hasfájós..

2019. dec. 12. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!