Miért kell ezt beadni?
Igaz egy nő amikor anyává válik egy-két dolgot ösztönösen csinál. De viszont az hatalmas kamu hogy mindent. Én azt sem tudtam hogyan tegyem cicire vagy hogyan is fogjam helyesen azt a pici törékeny testet. És sajnos igazad van hogy akiknek alacsonyabb az önértékelése az szar anyának hiszi emiatt magát. Hidd el Tóth Gabiék sem tudnak mindent ösztönösen max pelenkázni felöltöztetni és altatni. De ez egy pár napos babánál nem nagy dolog. Majd ahogy cseperedik és jön a fekete leves akkor már nem fogja igy gondolni mert egyre nehezebb lesz. Egy pár napos babára könnyű figyelni és gondoskodni mert egész nap csak alszik.
Gondolom most is feltűnési viszketegsége van és a világ előtt jó anyának akar tűnni. Majd ha megszenvednek a fogzással,vérvétellel,betegséggel,kialvatlansággal,hisztizéssel stb na akkor mondja azt hogy sosem sírt sosem depizett és sosem futott volna ki a világból. Most még könnyű... Ne akadj fent rajta Gabi mindig is ilyen volt.
nem hihetetlen, nekem is ment, pedig nem vagyok egy ősanya típus... kért császár+tápszer+hordozás.. :D
anyám is kivette a hét szabit, hogy ha kell tudjam hívni. 3 éves múlt, de egyet se kellett eddig kérdezzek. ösztönösen ment minden. még a kúp beadása is, mikor arra volt szükség, szuélcső használata.. szóval én simán elhiszem. Igaz, nagyon jó babám volt, 2 hetesen átaludta az éjjeleket, nem volt beteg, hasfájós..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!