Dm. Es das gesunde plus A. Z mama vitamin. Vélemény?
Figyelt kérdés
Régen szedtem de abba hagytam mert volt 1 vetélésem. Most újra szeretném szedni de 10.hon lejárt ha beszedem lehet valami bajom hogy lejart 1 hónapja? Nagyon hullik a hajam azért gondoltam hogy elhasznalnam és kisbaba is újra tervben van ezért is szeretném szedni. Aki szedte ezt a vitamint vélemények?2019. nov. 27. 14:53
1/8 anonim válasza:
Ezt szedtem, az összes vérképem rendben volt. A nőgyógyászom szerint is rendben van.
A lejárt vitaminnak valószínűleg semmi baja nincs. Én bevenném, de ha ez téged zavar, akkor 7-800 Ft-ért vegyél újat, ezt meg dobd ki. Nem egy nagy összeg.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi szerintem beszedem aztán veszek újat, 1honapja járt le csak kíváncsi voltam lenne e bajom tőle de akkor oké :)
2019. nov. 27. 15:12
4/8 anonim válasza:
Én szedem, nincs vele bajom
Eleinte volt hányinger tőle, de este veszem be, így ez kikerülhető :)
5/8 anonim válasza:
Mind a kettővel ezt szedtem, soha egyetlen csillag sem volt a vérképemben. 😊
6/8 anonim válasza:
Az elevit a legjobb az èn orvosom a többit absolut nem ajànlja
7/8 anonim válasza:
Négyes vagyok
Én az orvosnál is rákérdeztem, azt mondta ez is tökéletes
Elevit, Gravida stb azért felesleges megvenni, mert ott csak a nevet kell megfizetni, semmivel sem jobb, mint a dm sajátmárkás
Nem kötekedésképp, csak az előző hozzászólásról jutott eszembe :)
8/8 anonim válasza:
#6, az orvosok és a gyógyszergyártó cégek szeretnek együttműködni. Az orvosodban megbízol, ha ő azt mondja, csak az a jó, akkor megveszed. A cégnek megy a teljes bevétel, a dokinak pedig x százalék, vagy egyéb juttatás. Miközben ha gondolkozol picit és leveszel a polcról pár dobozt, megnézed az összetevőit, akkor látod, hogy kb ugyanaz van a 6000.- meg a 800.- forintosban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!