Közel 3 éves lányomnak szeretnék venni karácsonyra. Nagyon szereti a cicákat. A Bianca cicát vettem, de nem működik, vissza vittük és az új sem csinálta azt amit kéne, így nem hoztuk el. Valami hasonlót szeretnék, ami megy, bújik, csinál sok dolgot.
Pomsies cicát se vegyetek! Az sem ér egy lyukas garast sem.
2019. nov. 24. 10:10
2/11 anonim válasza:
Miért nem fogadtok örökbe egy igazit?
2019. nov. 24. 10:30
3/11 anonim válasza:
2!
Talán mert tisztában van vele a kerdezo, hogy mi ata felelős állattartás ?
Kerdezo!
Vegyél csak egy sima plüss macskát. A 3 éves már érti hogy mi a különbség a játék és az igazi között. -éteknek az interaktív marhaságoknak semmi értelme.
2019. nov. 24. 10:34
4/11 anonim válasza:
Szerintem ilyen nem lesz fejlesztő játékban, vanna komolyabb "robot" állatok amit viszont be tudsz tanítani erre, viszont ez elég drága. Erre én is azt mondanám ha lehet akkor inkább egy igazi cicust vegyél, vannak gyerek barát fajták és olyanok is amik nem allergizálnak.Szerintem ez nagyobb élmény lesz neki hiszen az állatok ki kimutatják érzéseiket , ebből ő is tanulhat a plüssnek meg níncs míkikája amit leutánozhatna.
2019. nov. 24. 10:40
5/11 anonim válasza:
Érdekes nekünk a Bianca cicánk műkődik normálisa.
2019. nov. 24. 10:49
6/11 anonim válasza:
Lol, igaza van a kérdezőnek, hogy plüssben gondolkodik, nem pedig igaziban.
Élő állatot nem veszünk játéknak, akkor sem ha gyerekbarát az a macska.
2019. nov. 24. 10:50
7/11 anonim válasza:
Nem játéknak “kell” az igazi cica, hanem mert vele is jót tesz, aki befogadja (tele vannak a menhelyek), és a gyerekeknek is jót tesz az állattársaság.
2019. nov. 24. 11:07
8/11 anonim válasza:
7!
Árvaházi gyereket se fogadunk örökbe csak azért, mert neki rossz.
2019. nov. 24. 11:16
9/11 A kérdező kommentje:
Igazi cica most nem lesz. Bérházban lakunk, nemsokára születik a kistesó. Most nem alkalmas az idő igazira.
Ezt néztem,de ez szerintem "csak" fekszik, nem sétál, és ahhoz képest drága..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!