Nektek tetszik az Elina név?
Figyelt kérdés
Tudom, kismillió hasonló kérdés van más-más nevekkel, de azért megkérdem. Ti adnátok? Mennyire lenne nem hétköznapi? anyunak nem tetszik, de a páromnak igen. A vezetéknév Lillin lesz, ami ismét nem gyakori.2019. nov. 22. 21:10
11/15 anonim válasza:
Szép név de szerintem a vezetéknévhez nem passzol. A bemutatkozik, Nelinának lehet érteni
13/15 anonim válasza:
Nekem személy szerint az a bajom ezzel a névvel (meg sok más hasonlóval), hogy amellett, hogy nem megszokott, még hasonlít is jópár gyakoribb névre, és megeshet majd, hogy az emberek azt fogják hinni, hogy pl. Lina, vagy Elena, vagy bármi egyéb a neve, csak elírták, rosszul mondták, becézik...olyan benyomást kelt, hogy "ez nem is név". Ha titeket ez nem zavar, akkor adjátok, nyilván vannak rosszabb nevek is.
14/15 anonim válasza:
Utolsó vagyok, még annyi, hogy a vezetéknevetekhez egyáltalán nem passzol, a sok hasonló hang miatt olyan, mitnha valami meseszereplő neve lenne. Egy ilyen lágy vezetéknévhez nem illenek a kifejezetten lágy keresztnevek.
15/15 anonim válasza:
Vilt egy fimlm, azt hiszem "Elina - As if I wasn't there" címmel. Azóta a kedvenc lánynevem. De a vezetéknevetekkel tényleg furcsa. Olyan megoldás esetleg szóba jöhetne, hogy a párod vezetéknevét és a te vezetékneved is megkaphatná kötőjellel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!