Ha a kisfiatoknak nagyon tetszene egy könyvtári könyv és szomorú, hogy vissza kell vinni, akkor megvennétek neki?
Megvenném, ha értelmes könyv és valószínű, hogy forgatnánk is. Ellenkezö esetben nem venném meg, ki lehet többször is kölcsönözni.
Nálunk is sok a könyv, pont azért írattam be könyvtárba. És előfordult, hogy meg is vettem pont így könyvet, 2x kikölcsönöztük előtte. Azóta ott van a polcon és hozzá se nyúl.
Persze, hogy megvenném, könyvből sosem elég.
Mit jelent nálatok az abnormálisan sok könyvvásárlás? Csak mert nekem még meg se született a babám, de amazonon már mentem el későbbre a jobbnál jobb gyerekkönyveket. Engem csak egy házi könyvtár elégítene ki :D
Szerintem a világ legjobb dolga az olvasás, férjemmel mindketten könyvszeretők vagyunk, és remélem a gyerekünk is könyvmoly lesz.
Nálam azt jelenti, jogy egyrészt betelt a könyvespolc. Lakásban élünk, kevés a hely.
Másrészt a gyermek életkorával változnak az igények és mindig találnék új könyvet. Sajnos az a jellemző még, hogy sok könyvet csak egyszer olvasunk el, de volt olyan ami csak nekem tetszett. Túl drágák is a könyvek és el se férnek. Így már 2,5 éves korától könyvtárba járunk. Azóta kevesebb könyvet veszek, bár így is nagy a kísértés. Karácsonyra már vettem 3 db-ot. :-) És nem vettem meg további 4 db-ot, ami szintén tetszett. Nem fér el sajnos és most már egy normális gyerekkönyv 4 ezer forint és vagy bejön neki vagy nem. Már az önálló olvasásnál tartunk.
Hát, ha van hová tennetek! :-D Imádom a könyveket, de már saját magamnak is alig veszek, inkább e-book-on olvasok.
Pár napja majdnem megvettem a hét éves gyereknek egy 2-3 éveseknek szóló térbeli karácsonyi könyvet, annyira szép volt. :-D De győzött a józan ész.
én a térbeli képeskönyvet magamnak vettem meg, de ciki :D
pedig a kilencéves rokongyereknek indultam ajándékért...
drága bogár, vedd csak meg neki
Aki a könyvet szereti, rossz ember nem lehet. :)
Inkább könyv, mint a .... képernyő olvasása.
UI: környezet védő vagyok, de a könyvekkel nem szennyezzük, mert a legtöbb már újrahasznosított anyagból készül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!