Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy lehet egy 3honapost...

Hogy lehet egy 3honapost hozza szoktatni a pancsihoz?

Figyelt kérdés
Kislanyom minden egyes furdetesnel uvolt. Ki probaltam mar hogy 2naponta furdetem de az se segit. Vize nem forro vagy hideg homerovel nezem.

2019. nov. 16. 22:01
 1/10 anonim ***** válasza:
60%

Ne fürdesd, hanem a pelenkázón egy benedvestített szivaccsal vagy pelenkával tisztogasd meg.

Valószínüleg vagy megijedt egyszer, vagy bizonytalanul érzi magát a vízben, vagy neki nem megfelelö a víz hömérséklete (mert van, amelyik gyerek hidegebben szereti), vagy a vízben nincs stabil helyzetben, csúszik a kádban, vagy a fürdöszoba túl meleg, vagy túl fáradt vagy éhes.

De semmi esetre se eröltesd, mert akkor csak egyre rosszabb lesz.

2019. nov. 16. 22:11
 2/10 anonim ***** válasza:
61%
Majd, ha rá jön h ott játszani is lehet (és tud is, pl majd ülni) akkor nem fog sírni.
2019. nov. 16. 22:13
 3/10 anonim ***** válasza:
64%
Azért 3 hónap alatt illett volna megszoknia. Ha a víz rendben van,akkor vagy rászokott erre a nyavalygásra vagy valami mégis baj. Nem piros a feneke, punija, hogy csípi a víz?
2019. nov. 16. 22:13
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem piros neki semmije. Mar azon is gyanakodom hogy a babakaddal lesz valami mert eleg kismeretu babakadunk van.
2019. nov. 16. 22:17
 5/10 anonim ***** válasza:
75%
Miért nem próbálsz meg együtt fürödni vele?
2019. nov. 16. 22:51
 6/10 anonim ***** válasza:
81%
Unokaöcsém pont ilyen volt, mire rájöttem a szülei, hogy egyszerűen meleg neki a víz. Mindenhol 37-38 fokos vízben ajánlják fürdetni a gyereket, na ő 33-34 foknál többet nem visel el. Egyszer próbáld meg hidegebben fürdetni! De vannak babák, akik egyszerűen nem szeretnék. Mondjuk azért azt meredeknek gondolom, hogy soha ne fürödjön a gyerek, hanem szivaccsal mosogassam. Az enyém a felöltözéskor üvölt, akkor ne öltöztessem fel? Fogmosáskor is üvölt, ne mossam a fogát? Abszolút támogatom hogy igazodjunk a babához és az ő igényei az elsők, de vannak olyan dolgok az életben, amiket muszáj megszokni. Fogmosás, fürdés, öltözködés, gyógyszer/vitaminbevétel, peluscsere, körömvágás, stb. Ezek nem alternatívák. Nyilván valami diszkomfortja van, meg kell találni.
2019. nov. 16. 23:10
 7/10 anonim ***** válasza:
35%
3 hónapost már jobb fürdetni, mint törölgetni, szerintem a kád lesz a gond, mi amíg pici volt a mosdokagyloban fürdettük, szerette, mert kis, kuckós volt neki. Utána kapott egy kádat, aminek volt külön háttámasztoja, ok baby márkájú, az nagyon jó volt, biztonságban érezte magát, másfél éves koráig csak abban fürdött, utána cseréltük le sima babakádra.
2019. nov. 16. 23:40
 8/10 anonim ***** válasza:
77%

Hogy teszed a volízbe?

Ne háttal kezd, félhet az ismeretlentől...

Úgy tedd bele, hogy lássa, hova teszed,

Majd amikor benne van, akkor fordítsd át

2019. nov. 17. 00:15
 9/10 A kérdező kommentje:
Tettem mar hason fekve hattal sehogy se volt neki jo. Este ki probalom hogy csak at torlom ha ugy nem sir akkor a kadd lesz a ludas.
2019. nov. 17. 07:53
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Az én lányom is üvöltött eleinte, de én kitartóan énekeltem neki ilyen gügyeségeket, kb mindent ami eszembe jutott, még azt is énekelve mondtam, hogy most pedig kiveszem a babát és megtörölgetem, meg mondogattam, hogy hű de jó, blablabla. A mai napig nem nagyon szeret fürdeni, elvan 5 percig, aztán jönne ki, de legalább nem sír, most múlt 1 éves. Az is lehet, hogy rosszul fogod, kényelmetlen neki.
2019. nov. 17. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!