Nem fura ez egy kicsit?
Kicsit bánt a dolog, de nem tudom jogosan e.
Gyakran veszek tesómék lányának ruhákat, sapikat, cipőket stb.. Szívesen veszem,és jól esne rajta látni, de nem igazán adják rá, nem is igazán ez a gond, hanem hogy nem régen láttam egy drága kisruhát a sógornőm húganak a kislányán, hát sajnos nem esett jól, én nem neki szánom,nem rá költöttem ezt a pénzt, hanem az unokahugomra :(
Nagyon gyorsan kinőnek ám mindent. És az ajándék ruhákkal sok gond van. Pl nem túl gyakorlatias darabokat választ, aki nem ért hozzá, mert azt nézi, milyen cuki, nem azt hogy mennyire gyorsan lehet feladni, hogy mosható, mennyire mozog benne szabadon a kisgyerek, illik-e a többi ruhához stb
Alkalmi ruhákat meg nagyon ritkán ad az ember a gyerekre, mert amíg pici, főleg ha csecsemő, addig a szabad mozgás a legfontosabb és a kényelem.
Pl az én lányom 10 hóbapos, mi is kaptunk kisruhákat, még egyiket sem adtam rá, mert szoknyában nem lehet kúszni meg veszélyes is, amikor próbàlgat felállni.
Az meg kisgyerekes körökben teljesen megdzokott, hogy továbbadja, ajándékozza, adomànyozza, eladja az ember.
Egy csecsemő teljes ruhakészletét kb havonta le kell cserélni.
Szerintem ne vedd Magadra, én a saját gyerekemnek is vettem olyan ruhát, amit nem vagy alig hordtunk.
Másrészt potom pénzekért lehet még a márkás ruhákat is eladni használtan, szóval nem ebből gazdagszik a húg.
Én pl jobban szeretek továbbadni vmit mint az eladással bíbelődni, de az se zavarna, ha eladja, akinek továbbadom.
A másik meg hogy nem tudom, mennyit látod őket, de simàn lehet, hogy volt a gyereken a ruha, csak kinőtte.
Hetente látom őket,de van olyan is ,hogy többször is.
Így utólag már mindegy ,legközelebb okosabb leszek .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!