Kúszó babád a padlón kúszik?
Hogy öltözteted?
Fiam lassan 2 hónapja kúszik, egy vékony réteggel többet adok rá, mint amit adnék, mégiscsak a földön csúszkál egész nap.
Szóval a kérdésem azért merült fel, mert anyósom folyton azon aggódik, hogy megfazik a gyerek, hogy néz ki, hogy a padlón fekszik. Van habtapi szőnyege,mikor itt van, mindig rakosgatja vissza a gyereket rá, persze lejön róla mindig.
Én vagyok felelőtlen? Már lassan elhiszem.. Mindig ezen problémázik.
Nem mászik még, kicsit még van késve, de épp ezért is kell lent lennie a doktornő szerint.
A konyhában, nappaliban járólap van, szobákban laminált. Szőnyeg nincs sehol, csak a fiam játszósarkaiban habtapi.
Padlófűtés nélkül se kell parázni.
Második gyerekem van most a kúszás időszakában, egy réteggel se kerül rá több. 90 %-ban parkettán kúszik, és még nem is fűtünk, 22 fokos a lakás.
Szerintem jól csinálod, nem kell mindenen aggódni, hadd mozogjon. Az én fiam mászik, parketta és linóleum van, szőnyeg csak a gyerekszobában. 22-24 fok van a lakásban egy body meg egy vékony nadrág van rajta, zoknit leveszi.
Az utcán is tegnap volt, akinek a babáján bundás téli overál volt 14 fokban, az enyémen meg body-pulcsi-széldzseki. A nagyot is így öltöztettem, mindkettő egészséges.
Jöhetnek a lepontozások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!