Ha baba-mama klubbot szeretnék alakítani, mi kell hozzá? És hogy kezdjek hozzá?
Szia!
A helyedben körül járnám, hogy van-e erre igény, majd megkeresném a védőnőt is, hogy ő esetleg tud-e segíteni (vagy ismer-e már működő klubbot)
Én anno a régi lakhelyünkön (kisváros) az egyik "alapítója" voltam a dolognak.
Mi először is helyet kerestünk, először egy kisebb önkormányzati tulajdonú terem volt, később "költöztünk" a játszóházba. Szóval megkerestem a polgármester asszonyt, hogy megkapjuk-e x időnként a termet baba-mama klub céljára, aztán a védőnővel is beszéltünk, ő is segített, volt, hogy előadót szervezett (pl homeopata drnő, vagy ő maga tartott valamiről pár mondatos beszélgetős kérdezz-felelek előadást), de az is megesett, hogy a kismamák közül valaki, pl volt fejlesztő pedagógus anyuka, dentálhigénés anyuka és még csomó ilyesmi. Először mikor csak az "üres" terem volt közösen dobtuk össze a dolgokat, pl volt akinek felesleges szőnyege volt, amin a babák hempereghettek, volt, akinek játékai voltak, vagy bármi hasznos, azt elhozta. Később egy (helyi) játszóházba költöztünk át, ott a tárgyi feltételek adottak voltak. Mi 2 hetente jöttünk össze és mindig előre készítettünk pár hétre program tervet.
Ha még van kérdésed (bár látom már régi a kérdés), akkor írj nyugodtan akár e-mailt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!