Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hasleszorító vagy magasított...

Hasleszorító vagy magasított bugyi?

Figyelt kérdés
Nem tudom, melyik lenne jobb választás. Bugyiból kínaiban egy jobb minőségű darab is 3000 ft. És hát kéne belőle pár db. Ti hogy csináltátok, mit hordtatok?
2019. okt. 30. 17:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ennyiért a Canzedoniában is kapsz bugyit, nemhogy kínaiban.

De mi a cél? Közvetlenül szülés utánra a kórházba? Vagy utána hosszútávra?

Előbbire én Tena Lady felnőtt pelenkát vittem, kár lett volna bugyival meg betéttel kínlódni. Utóbbira meg nem kell semmi extra magától visszahúzódik.

2019. okt. 30. 18:07
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Hogy jön ide a pelenka meg a betét?

Szerintem ő arra gondol, hogy szülés után mivel szorítsa le a pocakját.

Én hasleszorítót használtam és semmi hasam nem maradt, pedig 30 kilót híztam és olyan nagy hasam volt, hogy többször is megkérdezték ikrek-e.

2019. okt. 30. 18:22
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ezért kérdezem, hogy mi a cél. Kórházba vagy utána.

Császár utánra a kórházba is szokták javasolni a hasleszorítót. Én mondjuk meg is pusztultam volna tőle.

2019. okt. 30. 18:26
 4/6 A kérdező kommentje:
Hasam leszorítása a cél, hogy szépen visszahúzódjon :)
2019. okt. 30. 18:36
 5/6 anonim ***** válasza:
66%
Nem kell egyik sem, visszahúzódik magától, 3 ezerért meg ne a kínaiban vegyél bugyit, mert az ott nagyon magas ár.
2019. okt. 30. 19:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt nem lehet így kijelenteni, hogy nincs rá szükség. Két barátnőm jut eszembe. Egyik lapos hassal távozott a kórházból, alapból pici volt neki a pocakja is. Másik hatalmas pocakkal ment szülni és már pár hetes a baba de még mindig 7 hónapos terhesnek néz ki. Nem azt mondom, hogy az ilyenkor baj lenne, mert nem. De neki nyilván kell a leszorító, hogy ne ereszkedjen meg a bor a súlytól. Nem vagyunk egyformák és az se mindegy, hogy a hasunk mekkora szülés előtt és milyen genetikával áldott vagy vert meg a sors. Én biztos hogy beszerzek valamit, max nem lesz rá szükség és feldobom a netre, eladom.
2019. okt. 30. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!