Karácsonyi családi fotózásra miben mennétek?
Úgy gondolom, hogyha fizetnék ezért, akkor nem hülyéskedném el a vicces karácsonyi pulcsikkal. Karácsonyi színekre alapozva választanék valami elegánsabb, de nem feltűnősködő öltözéket - azaz nem kisestélyiben vonulnék be a fényképészhez.
Egy szép bordó ruha szerintem megfelelő választás lehet, vagy egy mélyzöld is.
Az összeöltözik mindenki dolgot kicsit gázosnak tartom, de az szerintem is szép, ha van egy kis harmónia. Pl ha neked bordó ruhád van, apán lehet hasonló árnyalatú ing fekete nadrággal, vagy fekete ing bordó nyakkendővel. Kisfiúra mehet bordó chino nadrág fehér inggel, kislányra fehér ruha. De ezer meg ezer kombinációt ki lehet hozni 3-4 színből, ami szép, de nem csicsás.
Köszönöm a válaszokat.
Az az igazság, hogy már jópár éve csináltattunk ilyen beállított képeket fotóssal, de azóta már olyan nagyok a gyerekek is, igénylik a nagyszülők, hogy legyen már valami frissebb kép róluk. :)
Bejelentkeztem karácsonyi minifotózásra, szóval ez kb 20-25 perc mindenestül, így biztos, hogy csak egyféle ruhában leszünk lefényképezve. Szeretnék egy-két családi képet, a többit inkább a gyerekekről.
Jó ruhaötleteket írtatok, köszi. A vicces témát kilőttem, inkább valami elegánsabb összeállítást fogok választani. :)
Köszi Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!