Szülők akiknek félvér gyerekük van, nem éri emiatt hátrány a gyereketeket?
Párom Afrikából származik, fekete szülőktől, teljesen feketeként Angliában él már régóta. Én magyar.. Szeretnénk babát, szerintem is és szerinte is nagyon szépek a félvér babák.
Angliában nem hiszem hogy probléma lenne, hisz annyi sötét bőrű, és egyéb más ember él, rengeteg nemzetiségű.
Ha otthon élnénk Mo.n valószínűleg neccesebb lenne, de akkor is szülnék. Az ő hazájában elfogadóbbak mint nálunk.
nézd,én elvileg fehér vagyok, csak befigyelnek a kun vagy milyen paraszt őseim, és a könnyen lebarnuló bőrömmel meg a rengeteg, amúgy szerintem gyönyörű, erős szálú, hosszú fekete hajammal (hosszú fonatban, hogy súlyosbítsam, mert szeretem egy hosszú fonatban) jobbnak láttam meglépni az alföldről déli csücskéből, és meg sem álltam európáig.
ezzel együtt is szerintem csak azért, mert az emberek sggfejek, még ne foszd meg magatokat a gyerektől, ha amúgy akarjátok. de legyen annyi tartalékotok, és olyan mobilisak, hogy ha bármi gáz van, heteken belül indulhassatok.
Kerdezo mi ujsag? Lett babatok mar?🙂
Az en kislanyom 10 honapos, megyeszekhelyen elunk vele, de rengeteget utazunk, most ugye csak belfoldon, es mindenhol mindig dicserik, hogy milyen szep. A kesobbiekben pedig ugy kell alakitani a dolgokat, hogy ne is erhesse negativ elmeny lehetoleg csak a kis borszine miatt. (Jo ovi, jo suli, ha van ra lehetoseg mindenkepp magan ovi, magan suli), ha kertes hazatok van, az megint egy jo pont, hisz ott lehet neki epiteni kis jatszoteret, igy nem kell a jatszora kivinni mindig, a kertbe meg azt engedtek be akit akartok stb stb).
A felver babaknal szebb NINCS!:)
En is felver (fekete) vagyok, raadasul no, de nem ereztem kulonosebb hatranyat.
Gyerekkoromban voltak neha csufolodasok, de en a ‘90-es evekben voltam gyerek. Utana, se gimiben, se egyetemen nem emlekszek semmilyen bantasra.
Mondjuk en megyeszekhelyen elek, egyetemi varos, ugyhogy az emberek altalaban kulfoldi hallgatonak neznek :D
De ezeken nem sertodok meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!