Szerintetek hogy csináljam?
A férjem és én teljesen eltérő nevelést kaptunk. Őt búra alatt nevelték, engem úgy, hogy a jég hátán is megéljek. Ha kell kertet ások, tudok csempét rakni stb. Sajnos ezek inkább férfi feladatok.....
Hogyan mutassuk majd meg a fiunknak, a tipikus apai /anyai mintat? Mert az, hogy anya autóban izzót cserel, valljuk be nem tipikus....Nem akarom a férjem "kiherélni", fontos lenne, hogy apaként funkcionáljon, akire a gyerek példaképként tekinthet. (Tudom, a rossz példa is példa).Sajnos olyan nagyon rossz a személyiségem, de szeretnek magamon javítani. Ötletek?
A gyerek nem azért fog felnézni az apjára, mert tud autót szerelni vagy szöget beverni. Biztosan vannak a párodnak értékes tulajdonságai, amivel példát mutathat a fiatoknak, csak te felnőtt, női szemmel nem látod.
Az, hogy ki a gyakorlatiasabb, vagy ki a gondolkodóbb típus, nem oszlik nemekre és a gyerek sem ez alapján fog jó vagy rossz nevelést kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!