Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van akinek a baba születése...

Van akinek a baba születése után negatív irányba fordult a kapcsolata?

Figyelt kérdés
Pl.sokat veszekedtek, mert nem akarja kivenni a részét a baba gondozásában, vagy a háztartásban, ill. A házasélet is lecsökkent heti 1 alkalomra, vagy mert állandóan csak a telefont nyomkodja, nem mutatja ki az érzéseit stb...Mit tettetek azon kívül hogy próbáltátok megbeszélni?
2019. okt. 16. 11:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

10

Az,hogy nem iszik, nem csal és nem veri el a pénzt, az nem a jó férj, jó apa és jó társ ismérve, hanem alapvető,emberi minimumok.

Leírásod alapján ő nem tisztel téged, nemcsak nem vesz részt semmiben. Nem neked kell változnod, hanem új alapokra kell helyeznetek mindent, NEKI IS. Ugyanis az, hogy szerinte nem dolgozol annyit,mint ő, és az, hogy nem vesz részt a családi életben, az erről árulkodik. Beszéljetek.

2019. okt. 16. 13:36
 12/14 anonim ***** válasza:
90%
Én ritka kivétel leszek, nekünk szinte tökéletes volt a kapcsolatunk. Mindig mindent meg tudtunk beszélni, néha voltak persze összezörrenések, de ez csak erősített bennünket. Baromi jól kiegészítettük egymást, jó volt a házasélet, soha egy pillanatig nem fordult meg a fejemben, hogy elégedetlen legyek bármivel is. Azonban jött a baba, a terhesség elején nem is volt még semmi gond, de a második felétől egyáltalán nem vonzottam testileg, azt mondja, féltette a babát, tudja hogy semmi kárt nem okozott volna, mégsem tudott elvonatkoztatni - elfogadtam, nem is erőltettem. A szülésnél ő ragaszkodott hogy bent legyen, és soha nem erőltettem, abszolút rábíztam a választást. Még a vajúdás elején mondtam is, hogy ha nem érzi jól magát menjen ki nyugodtan. Nem tudom mit láthatott és mit nem mert nem emlékszem az utolsó 2 órára, de valami elég mélyen érintette, az első három hónapban egyáltalán nem közeledett, pedig a hat hetes kontrollon megkaptuk a zöld jelzést. Tudta hogy én kívánom, de rábíztam, mikor érzi úgy, hogy mehet a dolog. Na de nem csak a szex az, ami félresiklott. Hazajön este a melóból, abszolút bele van szeretve a lányába, csak vele foglalkozik. Játszik vele, fürdeti, eteti, altatja, bármit rábízhatok. De amint elaludt a gyerek, én le vagyok ejtve, a háztartás szintúgy, nyomkodja a telefont, filmet néz, azon belaszik és itt van vége a napnak. Pedig a terhesség előtt magától összepakolt ezt-azt, eltette a ruháit, beindított egy mosást, szóval segített pár dolgot. Kértem hogy segítsen most is mert nagyobb szükségem lenne rá, jött az igérgetés, de maradt minden úgy. A szennyes edényeket a kanapén, földön képes hagyni, a ruhája szanaszét, semmit nem csinál, csak kúpot hagy nekem, majd reggel lelép és ott állok kettesben a gyerekkel és utána pakolok. Emiatt persze feszült leszek, felkapom a vizet, számonkérem. Egyszerűen megtippelni sem tudom hová lett az a régi, már-már háziasnak mondható, kedves, rendes pasi. Biztos bennem is van hiba, kértem hogy szóljon, beszéljük meg, én is változtatok, lehet hogy nem veszem észre hogy változtam, de üljünk le, beszéljük át. Nem, jön a "minden rendben van, feleslegesen aggódok, minden szipiszupi", és megy minden ugyanúgy. Fogalmam nincs, mit tegyek, merre induljak, ráadásul a gyerek se könnyű eset, estére sokszor egy virágban több az értelem, mint bennem. De igyekszem nem elhagyni magam.
2019. okt. 16. 13:43
 13/14 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem ilyenkor kell heti fixen pár órára (pl. szombat délelőtt) ráhagyni a gyereket és a házat az apára, hogy majd jössz vissza ebédre. Plusz muszáj valami fix, minimum egy havi fél nap, vagy amíg kicsi 2-3 óra kettesben töltött időt is beiktatni.
2019. okt. 16. 13:56
 14/14 anonim ***** válasza:

Detto ugyan igy gondoloodik a ferjem mint a tied kerdezo.

Igaza van az utolsonak, ez lenne a megoldas (nalunk) is.

2019. okt. 17. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!