Mi a neve annak a színes gumi valami játéknak, ami egyben van és nincsen rajta csomó? Úgy kell játszani, ahogy mi gumival régen játszottunk.
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Kislányom nagyon szeretne olyan színes gumi valami játékot, ami egyben van és nincsen rajta csomó.
Valaki tudja a nevét?
Úgy kell játszani, mint ahogy mi gumival játszottuk, amit régen mi kötöttünk össze.
Megköszönném, ha valaki megírná a nevét!
Köszönöm
2019. okt. 5. 09:36
1/8 anonim válasza:
Erre gondolsz?
Most teljesen visszahozta a gyerekkori emlékeket, rengeteget játszottunk ezzel órákon keresztül :) Pont ilyen szivárvány színű volt!
2/8 A kérdező kommentje:
Na ilyen, csak kézre tehető kell Neki.
De nagyon köszönöm, ez is jó ötlet.
Hálás köszönetem. :-)
2019. okt. 5. 10:10
3/8 anonim válasza:
Azt pedig "macskabölcső" néven találod meg :)
4/8 A kérdező kommentje:
NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET! :-)
2019. okt. 5. 11:05
5/8 anonim válasza:
Első, ez nekem is előhozta a régi emlékeket :) bár nálunk ez 5m bugyigumi volt :)
7/8 anonim válasza:
Lányomnak is van de rájött hogy nem olyan könyü megcsinálni a különböző ábrákat így nem volt érdekes számára kb 800-1200ft kiürül lehet kapni játék boltokban
8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm.
Már megrendeltem az Okos boltban.
Köszi mindenkinek! :-)
2019. okt. 6. 08:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!