Tudnàtok szèp fèrfi neveket írni?
Figyelt kérdés
A pàrom romàn, èn magyar vagyok és màr 3 éve Németországban élünk decemberbe érkezik a kisfiunk hetek óta nevet keresek de ami nekem tetszik (Dorian,Olivér )az a fèrjemnek nem,azzal érvvel hogy ne legyen magyar neve mert a fiúnk úgyis Németországba fog èlni2019. okt. 3. 21:23
2/18 anonim válasza:
Szerintem adjatok olyan nevet, ami nemzetközi és nem válik később hátrányára egyik országban sem. Alexander, Daniel, David, Christian.
5/18 anonim válasza:
A Dorian meg az Olivér mitől lenne magyar név? Ordít róluk, hogy külföldi nevek magyar helyesírással írva! Az Olivér pl. angol név. Mit pattog ezen a párod?
7/18 anonim válasza:
Ami neked tetszik, allj ki az mellett amugy se tudhatod hol fog elni később.
8/18 anonim válasza:
Szebasztián, Péter, Márk, Ádám, Sebestyén, Bertalan, Lajos, Alexander, Axel, Arvid, Huba, Mátyás, Ármin, Áron, Levente, Vilmos, Henrik, Adolf, Károly, Nimród, Noel, Kilián, Szabolcs
9/18 anonim válasza:
Valentin, Arisztid, Kristóf, Krisztofer, Pál, Ákos, Arnold, Maximilián, Ciprián, Jászon, Zeusz, Árész, Balázs, Barabás, Miklós, Mike, Mihály, Patrik, Petrik, Gábor, Gábriel, Rafael, Jónás, János, Jácint, Alfonz, Alfréd, Albert, Zalán, Zoárd, Zente, Zerind, Solt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!