Terhes lettem és én meg szeretném tartani de még suliba
járok. Mit tegyek? Szerintetek? 18L
Figyelt kérdés
Utolsó év suliba most érettségizek majd. barátommal 3 éve együtt vagyunk 1 éve itt lakik nálam és imádom őt biztos hogy vele maradok. Ő már dolgozik 20 éves
Tudok majd így tanulni vagy nem? Én nagyon meg szeretném tartani és a barátom is csak a szüleim mondjak állandóan hogy ne tartsuk meg még tanuljak, nagyon fiatal vagyok és hogy már úgy se fog érdekelni a tanulás már a babával fogok törődni.
Szerintem felelőtlenség lenne így, munkaviszony, iskola nélkül gyakorlatilag a semmibe szülni. Hiába dolgozik a párod, az édes kevés. És arra sincs garancia, hogy tudsz majd tanulni a gyerek mellett. Talán, ha majd óvodás lesz. De addigra neked is dolgoznod kell, de hogyan, ha semmi végzettséged, munkatapasztalatod nem lesz?
2019. okt. 3. 20:25
12/17 anonim válasza:
Nehéz ügy. Minden szempontból, itt már sok mindent leírtak mások. Nem akarok nagyon ismételni.
De azt kiemelném, hogy egy baba nem csupa cukiság és örömforrás. Iszonyú nehéz tud lenni, még azoknak is akik tervezetten vállalják, érett fejjel.
És ahogy nő úgy lesznek egyre nehezebb feladatok vele, illetve úgy kerül egyre többe.
Mi van fejlesztésekre kell vinni, és/vagy beteges lesz?
2019. okt. 3. 21:08
13/17 anonim válasza:
Nem fogsz tudni tanulni. Miből fogod etetni a babat? Tudom a párod dolgozik. És ha nem? Vagy szetmentek? Tudom nagy a szerelem, még ma. Na és holnap? Egy baba komoly felelősség. Jól gondold át aztán dönts.
2019. okt. 3. 21:42
14/17 anonim válasza:
Ha 18 évesen el akarod cseszni az egész életedet tartsd csak meg.
Mit tudod 18 évesen hogy mit akarsz egész életedben? Biztos vele maradsz? És ha ő lép le...?
Ha már védekezni nem volt eszed, legalább most legyen, és ne tartsd meg.
2019. okt. 3. 23:23
15/17 anonim válasza:
Legyen meg az éretségid az fontos ,többit döntsd el te .
2019. okt. 4. 08:09
16/17 anonim válasza:
Ha megtartod jó eséllyel elég nehéz életed lesz. A legnagyobb valószínűséggel pár év múlva szegény anyagi helyzetű egyedülálló anyuka leszel, bár ne legyen igazam. Szerintem a legbölcsebb az lenne, ha elvetetnéd amíg lehet, ha fontosnak tartod, hogy neked is jó életed legyen. Nekem mindig az volt az elvem amíg iskolába jártam, hogy ha esetleg olyan szerencsétlen lennék, hogy becsúszna a fog.gátló mellett 100% elvetettem volna.
2019. okt. 4. 10:09
17/17 anonim válasza:
Neked kell eldöntened a családod bevonásával. Nem (csak) az a gond, hogy ilyen fiatalon teherbe estél, azt tartom őrült gáznak, hogy ezt a kérdést feltetted a gyakorin. Tényleg vadidegen emberek véleményét olvasgatva fogsz dönteni egy másik emberi lény (magzatod) életéről??? Vannak helyzetek, amikor indokolt az abortusz, de ezt ne olyan emberek véleményére alapozd, akik semmit sem tudnak rólad, nem ismernek! A pároddal és a szüleiddel üljetek le, beszéljétek meg, hogy melyik helyzetnek mi lenne hosszú távon a következménye. És elsősorban te és a párod döntsétek el, hogy készek vagytok-e felelősségteljes szülővé válni. Legyen A és B tervetek a jövőre. Ezt a kérdést pedig sürgősen töröltesd! Nagyon rossz, ha a mi véleményünk alapján döntesz!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!