Mi a véleményetek erről a névről?
Figyelt kérdés
Most olvastam egy kérdés alatt és hirtelen megtetszett, pedig még sosem hallottam: Ciprián. Hadar a vezetéknév.2019. szept. 26. 16:38
1/14 anonim válasza:
Nevetséges, főleg ezzel a családnévvel
2/14 anonim válasza:
Én munkám során találkoztam a Ciprián névvel, de neki Sárga volt a vezetékneve. Konzervatóriumba járt, vsz. cigányfiú volt, anyukája intézte a dolgát, őt nem láttam. Olyan Jókaisnak hallatszik.
3/14 anonim válasza:
Engem valamiért gyógyszerre emlékeztet...
4/14 anonim válasza:
Valamikor olvastam egy könyvet, amiben így hívták az egyik főszereplőt. Őt Ciprinek becézték,ami szerintem aranyos.
5/14 anonim válasza:
Mint valami antibiotikum. :'D
A Cipri meg mint valami nemibetegség.
Minek lehetne még becézni? Cipő? Cidri? Cipi? Cici?
Rettenetesen nevetséges név, a Hadar Cipri meg pláne. Kérlek ne büntesd ezzel leendő gyermeked. :D
6/14 anonim válasza:
Én is olvastam régen egy könyvet, amiben Ciprián a főszereplő, de az istennek nem jut eszembe, mi volt az, és gugli se a barátom. De idegesítő! :D
A név tetszene, de a vezetéknevetekkel együtt túl idegen, nem tetszik.
7/14 anonim válasza:
Romanoknal nagyon gyakori, ugy ejtik, hogy Csiprián, becezese Csipri. Magyarul meg nem is hallottam, en nem adnam a gyerekemnek ezt a nevet, meg ugy sem, hogy a ferjem echte roman :))
8/14 anonim válasza:
Félszárnyú tündérek völgye esetleg?
Nekem tetszik ez a név, én adnám.
9/14 anonim válasza:
Nálunk van egy ének szlovákul,hogy Lietajúcí Ciprián :) ez jutott hirtelen eszembe...
10/14 anonim válasza:
Exemet így hívják. Nagyon nárcisztikus,öntelt pasi, ilyen személyiséget asszociálok, így nagyon nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!