Melyik nevet választanátok?
Figyelt kérdés
Mi lenne a sorrend?
Bence,Vince,Vencel,Vendel,Benedek.
2019. szept. 25. 12:00
11/14 anonim válasza:
Az utóbbi időben nagyon megtetszett a Benedek, így azt adnám (nálunk egyáltalán nem gyakori, de tudom, hogy MO-n elég elterjedtek a Ben-nel kezdődő nevek). Amúgy a Vince is tetszik. A többi annyira nem.
12/14 anonim válasza:
Ja, aki azt írta, hogy a Benedek "papos" név(??). Akkor ennyi erővel a János, Pál, Ferenc, stb. sőt az Adrián, Gergely is "papos" nevek? :D Értem én, honnan jön az asszociáció, de ez csak ilyen jelenlegi dolog XVI. Benedek kapcsán. Ha nem lett volna mostanában ilyen nevű pápa, eszetekbe se jutott volna ez (ugyanígy, ahogy a Gergelyről sem, pedig szintén 16 pápának ez volt a neve).
13/14 anonim válasza:
Bence: soha
Benedek, Vencel: ezek a legszebbek
Vendel és Vince: nem rossz
14/14 anonim válasza:
Benedek. Őt lehet Beninek hívni. A többi nem tetszik. Egyébként a becézésnek sem vagyok híve, de ez azon kevés nevek egyike amik becéző alakban is jól hangzanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!