Edit vagy Edina?
Figyelt kérdés
Melyik tetszik jobban?2019. szept. 22. 16:33
1/15 anonim válasza:
Nekem az Edit...életem szerelmét is így hívják, és hiányzik :'(((
2/15 anonim válasza:
Edit annak aranyos a becézése Edó.
3/15 anonim válasza:
Mindkettő tetszik. Edit egy kicsit komolyabb név, Edina pedig egy picit bohémebb.
4/15 anonim válasza:
Nekem egyik se tetszik, régiesek. Esetleg Eliza?
7/15 anonim válasza:
Hát ha csak ezek közül lehet választani: Edót még nem hallottam. Editkézni fogják. Nekem egyértelműen az Edina jobb ezek közül, így rendesen kimondva is és becézve is több és szebb opciók vannak (Edi, Eda, Edu, Dina, Dini, Dinu...)
De ilyenkor komolyan nem tudtok dönteni, nem dől el a mérleg egyik irányba sem? Pénzfeldobással sem? Mert ez ízlések és pofonok és ezt Neked/Nektek kell tudni/érezni.
8/15 anonim válasza:
Edina nagOn tetszik, nálunk is esélyes volt, mikor meg nem tudtuk a nemuket
9/15 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik az Edit, férjemnek sajnos nem. Szép, magyar név és nem rohangál a bölcsiben még rajta kívül öt gyerek ezzel a névvel.
10/15 anonim válasza:
Edina tetszik nagyon. Nálunk is kalapban volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!