Van más is, akinek nincs és a közeljövőben nem is lesz babája, de szeret itt olvasgatni?
Figyelt kérdés
Szeretnénk már babát, de amíg albiban élünk és nincs stabil hátterünk addig nem lehet. Nagy vakfolt volt az életemben ez az egész gyerekvállalás és a szüléssel kapcsolatos dolgok is, de itt sok mindent megtudtam, emiatt szeretek itt olvasgatni. Más is van hasonlóan ezzel?2019. szept. 9. 14:06
1/8 anonim válasza:
Én is már olvasgatok itt egy ideje. Mondjuk nálunk lassan aktuális lesz.
2/8 anonim válasza:
14 éves vagyok. De szeretek a terhesség/baba/kisgyerek témáról olvasgatni, nagyon érdekel.
3/8 anonim válasza:
Detto bár itt is aktuális lesz lassan.
Amúgy anyám mondta azt, hogyha ők arra vártak volna az első gyereknél hogy saját ház, autó, befutott karrier, stabil anyagi lét, stb akkor az életben nem jutottak volna hogy gyereket vállaljanak.
4/8 A kérdező kommentje:
#3 Mi is tudjuk, hogy tökéletes idő úgysem lesz, de még fiatalok vagyunk aránylag (24,27) így 3-5 évet még szeretnénk várni. Viszont imádok itt olvasgatni olyan kérdéseket főleg, amik a kisbabákról szólnak vagy a terhességről.
2019. szept. 9. 14:38
5/8 anonim válasza:
Jelen pillanatban épp aktuális
De 2006 óta vagyok tag
Azóta ezt a kategóriát nyűvöm. (előtte még családi kapcsolatként- jobban szerettem úgy)
6/8 anonim válasza:
Nekem MÁR nem aktuális a dolog, mert bár gyerekeim vannak, de már régen nem babák. Viszont valószínűleg majd lesznek egyszer unokáim, ezért érdekelnek a jelenleg aktuális irányelvek.
7/8 anonim válasza:
Most már aktuális, és nagyon várom, hogy teherbe essek, de mikor még nem próbálkoztunk akkor is olvasgattam itt. :)
8/8 anonim válasza:
Jelen! Imádok itt olvasgatni, pedig még egy ideig nem lesz baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!