MI ez az új, számomra érthetetlen, és egyben véleményem szerint értelmetlen nevelési módszer mostanában?
Szerintem aki ezzel ért egyet, annak esze ágában sincs ide válaszolni érdemben (mint nekem se), hiszen egyértelműsitetted, hogy ez szerinted b.romság.
Csak az a kérdés, hogy akkor mi a csudának irtad ki a kérdést, ha te ugyan nem érted, miért teszik ezt, de nem is akarod megérteni, hiszen már anélkül is határozott véleményed van erről az általad elfogadhatatlan nevelési elvről.
Ez valami új, neoliberális hülyeség, amivel a gyereknevelést akarják egyesek tönkretenni, ha már az oktatási rendszerünkkel végeztek.
Szó nincs itt szerintem a pszichés fejlődésről, egyszerűen az a lényeg, hogy nehogy büntess a rossz miatt, mert a végén még megtanulja a gyerek, mit szabad és mit nem, mi a különbség a helyes és helytelen között, netán még erkölcsi normát és értékrendet is kap és nem lesz homokos, tömeggyilkos, segélyen élő lumpen alak.
Ennyit erről az ultra szuper új elvről.
Nem támogatom a pofozást sem, de a büntetésnek megvan a megfelelő módja és helye.
És akkor elővehetném az új amerikai módit: a "3 hónaposan szobatiszta a gyerekem!" felfogással...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!