Szerintetek is csúnya az Anna név?
Annyira nem lehet öreges, mikor a 3. volt tavaly a leggyakrabban adott lánynevek között... :))
Szerintem szép név és kortalan. Jó kislánynak, komoly, felnőtt embernek és öreg néninek is.
Tessék tisztességes, modern, fiatalos, és egyben nemzetközi nevet adni! Gondolj a jövőjére, nem egy falusi csárdában lesz kocsmárosné, hogy Anna legyen.
Legyen inkább trendi: Eszmeralda, Hürrem, Hatidzse, Téjlorszvift,...
Én is Anna vagyok és szeretem a nevem. Akkor szerettem meg igazán, amikor egyetemistaként csereprogramokra jártam. Az amerikaiaktól az indonézekig senki sem kérdezett vissza egyszer sem és mindenki elsőre ki tudta mondani a nevem. Ez most is nagyon jól jön, mert egy multinál dolgozom és senki sem keveri össze a keresztnevem a vezetéknevemmel, vagy senki sem hiszi, hogy férfi vagyok. Az indiaiakkal volt már pár kínos körünk ilyenből...
Amúgy amikor én kaptam, akkor nem ez volt a legnépszerűbb név, alig ismertem Annát magamon kívül. Most nem tudom, hogy mi a helyzet, de biztos utáltam volna ha minden osztályomban 3 Anna van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!