Van másnak is ilyen háziorvosa?

Két dolog lehet:
egyik, hogy gázos, a másik, hogy nagyon profi.
Ugyanis van sok olyan gyógyszer, amire bár rá van írva, hogy nem lehet, mégis lehet, mert nem megy át az anyatejbe.
Tudom, mert nekem erős gyógyszereket kellett szednem pár hónapos babával, és én is megküzdöttem az orvossal, hogy mit lehet és mit nem.
Ha megírod, mit írt fel, megnézem Nekem, mert van egy nemzetközi hatóanyag táblázat, amiben leírják szépen, én is szoptatási tanácsadóval konzultáltam emiatt.

bocs, megnézem "Neked" :o)
Egyébként belinkelem, miért is ne, ha tudsz egy picit angolul, itt rá kell keresni az adott gyógyszer hatóanyagára:

Hihetsz az orvosodnak. Megnéztem a gyógyszereid hatóanyagait a táblázatban, 0-5-ig terjedő veszélyességi skálán mindkettő nullás.
Hogy megnyugodjál, keresd fel Schneiderné Diószegi Eszter IBCLC szoptatási tanácsadót (azért őt, mert őt ismerem), vagy mást a www.lll.hu oldal tanácsadói közül.
Ők "lefordítják" Neked szívesen.
Nem tudom, mennyi idős a babád, de mind rá, mind rád nézve mérlegelni kell, hogy milyen hatásai vannak a szoptatás felfüggesztésének!
Legjobbakat, és gyógyulást elsősorban!

MINDIG gyREKORVOST KÉRDEZZ!!
ne felnőtt házoirvost
Nekem egyszer felnőtt ügyleten felítak valami antibiotikumot, aaszem amoxicilint és mondták 2 hétig ne szoptassak /persze 5 hós, csak anyatejes babát:-((/, aztán felhívtam gyerekorvosi ügyeletet és ott mondták, hogy nyugodtan szoptassan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!