8 hónapos babát hogy lehet leszoktatni a harapdálásról?
Figyelt kérdés
Amióta van 4 foga, folyton "gyakorol". Játszik, majd random odamászik és megharap... Engem, az apját, másik gyereket, mindegy ki az "áldozat". Nálatok volt ilyen? Hogy lehet ennek elejét venni?2019. szept. 2. 15:41
1/1 anonim válasza:
Van olyan gyerek, akinél bejön, ha eljátszod hogy mennyire fáj, megpróbálsz sírni stb., mondod is, hogy ez most anyának nagyon fájt...Nem próbáltam még, mert az enyémnek csak egy foga van és fiatalabb is, nem harap. Én ha csak annyit mondok aú, azon elkezd mosolyogni, ha kicsit jobban tettetem hogy fáj, pl hajhúzásnál, akkor általában megszeppen és abbahagyja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!