Ha meghal a gyerek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A kisbabám 5 hetesen elhunyt... :(

Én viszont cseden vagyok, kaptam családi pótlékot is. Hogy kell lemondanom? Mi a teendőm?

Ha megkapom ebben a hónapban az jár valamivel vagy még jár erre a hónapra? És ha még nem tudok/akarok menni dolgozni jár valami ilyenkor vagy semmi?

Merre kell mennem?

Meg nincs meg a halotti kivonat csak egy boncolási papír. Tudnátok segíteni?

Köszönöm.

2019. aug. 31. 13:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
97%
Hivatalosan csak 6 hétig jár ilyen esetben a CSED. Munkáltatónál kell lemondani. Háziorvos tud utána kiírni. Családi pótlék arra a hónapra még jár, amelyik hónapban elhunyt a baba családi adókedvezmény is. Neked kell Kormányablakban lemondani a CSP-t. Őszinte részvétem, kitartást nektek!
2019. aug. 31. 19:43
 12/17 anonim ***** válasza:
95%

Kedves Kérdező!

Már az előző kérdésed is végig követtem, és ma láttam ott, hogy mi történt. 😥

Erre a kérdésedre nem tudok válaszolni, de fogadd őszinte részvétem! Szerintem te is egy hős vagy! Nagyon sok erőt kívánok neked és majd, ha felkeszultel rá egészséges kisbabát/babákat! Remélem segít egy picit a gyászban, hogy látod, milyen sokan vagyunk lélekben melletted!

2019. aug. 31. 21:06
 13/17 A kérdező kommentje:

13as mit szeretnél ezzel mondani? Nem értelek...

A többieknek köszönöm.

Talán 1x lesz új baba de nem mostanság. Meg fáj nagyon a kisfiam elvesztése.. Nem látszik rajtam kívülről de félek idegosszeroppanasom lesz.... :(

2019. aug. 31. 23:45
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Az se baj, ha látszik rajtad, ne azzal törődj, most az is természetes lenne. Ne beszéld be magadnak, hogy idegösszeroppanásod lesz, inkább próbáld meg megelőzni! Egy pszichológus biztos tudna segíteni, bár a kisfiad sajnos nem tudja visszaadni, de a gyász feldolgozásában segíthet. Sok erőt kívánok továbbra is!

2019. szept. 1. 15:52
 15/17 anonim ***** válasza:
89%

Ez borzalom! Kívánok neked sok erőt,hogy túl tedd magad ezen, bár gondolom egy anya sosem teszi túl magát rajta ha ezek után még 10 gyereket szulne akkor sem, mert ez is az övé, egyszerűen meg tanul ezzel a fájdalommal együtt élni, nincs más választás 🥺. Nekem is van gyermekem aki már 5 éves , de bele se merek gondolni mi lenne velem nélküle. 😨

Ő az életem értelme.

Ki tartást, és elnézést,de a kérdésre nem tudok válaszolni, de nem tudtam ki Hagyni azt hogy ne írjam ezt le! Fogadd őszinte részvétem!

..... Drága anygal.....🖤

2019. szept. 2. 09:30
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Szeretnek Neked szeretetet es egyutterzest kuldeni ... 😔 borzasztoan sajnalom, kitartas.. ❤️
2019. szept. 4. 22:57
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Részvétem. Jaj most elsírtam magam. Kitartás
2019. szept. 29. 00:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!