Valaki meg idegesit, amikor az anyukak tobbes szamba beszelnek a gyerekukrol?
Figyelt kérdés
Mire jo az ilyen ,,4 honaposak leszunk" meg tarsaik szoveg? Vagy csak en nem ertem oket?2019. aug. 29. 20:19
1/17 anonim válasza:
Nem tudom,en nem szoktam igy beszelni,kulon figyelek is ra,hogy meg veletlenul se. Szoktam mondani,hogy szenvedunk a fogzastol,de ott tenylegesen szenvedunk mindketten 😩
2/17 anonim válasza:
Nálam csak a ,,nem alszunk" fordul elő de ez valóban így van :D
3/17 anonim válasza:
Engem igen. De nem csak anyukák szokták ezt mondani,mert halottam olyat egy osztályfőnöktől,hogy "Harmadikasok leszünk".
4/17 anonim válasza:
Nem, csak a te életed olyan unalmas, hogy ilyenekkel foglalkozz.
Nem ettől lesz valaki jó vagy rossz anya, ember, értelmesebb dolgokra kellene odafigyelni.
Ha szülés utáni depressziód van, keress fel egy szakembert.
5/17 anonim válasza:
A "4 hónaposak leszünk" még nem gáz, de a "nem kakiltunk 4 napja" már kicsit az
6/17 anonim válasza:
Friss a regisztrációd vagy eddig kerülted a gyerekes topicot?? Mert havonta megy emiatt itt a hiszti. De ténlyeg, havonta legalább 1x jön valaki ide panaszkodni. Alá meg százával írnak :D Úgyhogy nem, nem vagy egyedül.
7/17 anonim válasza:
Az 'n' betűd hiánya 1000x jobban zavar
8/17 anonim válasza:
Ezerszer idegsitobb hogy szamban helyett szamba irtal...
9/17 anonim válasza:
4# senki nem mondta, hogy ettől valaki rossz anya... De attól még idegesítő...
10/17 anonim válasza:
Általában első babás anyukák betegsége ez a kakiltunk, kúszunk, mászni tanulunk szöveg, ami egyetlen esetben elfogadható, mikor szenvedünk a fogzástól. Mert ott anyuka is szenved, és a baba is. De helytelen a fogzunk megfelelője, vagy az 5 fogunk van is.
Engem irritál, akkor szoktam így mondani, ha valaki mondjuk az orvosi váróban kezd el így beszélni, én pedig kicsit utánozom 😂
Amúgy attól is kiborulok, ha valaki a helyesírására sem figyel...(Tudom, gyorsan írtál, meg amúgy sem kötelező helyesen írni az éreccségin).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!