Alíz, Emili, vagy Emma legyen a születendő kislányom neve?
Figyelt kérdés
Nektek melyik tetszik jobban? Köszönöm a válaszokat!
Vezetéknév: Gere
2019. aug. 27. 20:38
12/18 anonim válasza:
Magánhangzóra végződő vezeteknév után nem választanék magánhangzóval kezdődő keresztnevet. Sokkal jobb, könnyebb lenne kiejteni mondjuk egy Gere Lillát, Gere Flórát, Gere Kingát.
13/18 anonim válasza:
Emili, vagy Emília. A másik kettő nemigazán illik hozzá szerintem. Az Emili viszont szerintem túl kislányos, így az Emíliát adnám. Sokkal jobb, komolyabb név, értik külföldön is, szerintem számomra zavaró lenne ha Emilinek hívnának, pedig lehetnék Emília is. Tudok Emíliát akit pl becéznek Emilinek, szóval szerintem úgy tök jó. Meg az Emili kicsit ilyen külföldmajmolós név is, szal engem tényleg zavarna, ha a szép, komoly Emília helyett egy ilyet kapnék, hogy Emili. Szerintem pl külföldön se lenne belőle semmi baja a hosszú í-től. Leírják neki röviddel a papírjaira, azt kész. Szal ez nem egy olyan egetverően nagy különbség. Külföldi gyereknek egyébként jó az Emily is, de ha Mo-n fog élni, én mindenképpen az Emíliát adnám.
16/18 anonim válasza:
Emili ha más nevek is tetszenek akor ajánlom Serena Helga .
18/18 anonim válasza:
“E” betűvel kezdődőt biztos nem adnék ehhez a vezetéknévhez, de nagyon más magánhangzóval kezdődőt sem.
Az Emili név ilyen formában eleve kisgyerekes, idétlen. Akkor már inkább legyen Emília, ami szerintem nagyon szép név.
A Gere Alíz olyan, mintha azt mondanád, hogy “Gyere, Alíz!”
Szóval a magánhangzók miatt egyiket sem tanácsolom.
Még esetleg néhány név:
Liza, Zsófia, Szófia, Viktória, Bianka, Blanka, Zita, Ditta, Kinga, Lívia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!