Terhesség alatt milyen nyugtató hatású gyógyszer szedhető?
Figyelt kérdés
Nem bírom tovább. 17 hetes terhes vagyok 2. Gyerekkel. A párommal lassan szakítunk, most is szünetet kért pár napra, hogy a barátaival legyen mert hogy én hisztis vagyok és nem bírja, meg hogy neki ők a családja.. Ez utóbbit egy barátnőmnek mondta aki számon kérte. Én sajnos egyre jobban nem tudok mit tenni. Neki utolsó eséje volt egy saját babára én pedig nagyon rettegek milyen lesz két gyerekkel ez most jött ki pár hete. Sajnos sem a citromfű sem a magnó b6 nem segít. Eddig végig hánytam mint az előző terhességemnél is. Szerencsére most ő jól el van a nagyszülőkkel de mire jön az ovi szeretnék valamit mert rá megy a kapcsolatunk a család minden. Akik el itélnek inkább ne írjanak köszi.2019. aug. 27. 17:43
1/2 anonim válasza:
Tök mindegy, úgy is mindegyik vényköteles. Szóval elbattyogsz az orvoshoz, elmondod a problémád, ő meg felír majd olyat, amit szedhetsz. Pl. Seduxent lehet használni terhesség alatt.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Bíztam benne, hogy van olyan ami segíthet. Sosem kellett ilyesmi. Remélem fel ír valamit.
2019. aug. 27. 17:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!