Szeptembertől úgy döntöttem táppénzre megyek. Magánorvosom még nem tudja. Neki kell vmilyen papírt adnia, hogy a házi orvos kiírjon tpre?
Alapvetően a táppénz nem döntés kérdése, hanem egy szükségállapot betegség, illetve veszélyeztetett terhesség esetén. A doki nem köteles kiírni téged, ha egyik sem áll fenn, szóval ne lepődj meg, ha nemet mond. Bár a magánorvosok kiírnak, max adsz neki +5eft-ot.
Vagy bekamuzod, hogy jaj nehéz fáj a derekad, nem birod, sok a stressz, akkor tuti kiir.
Jah, tegnap én is úgy döntöttem, hogy mától beteg leszek.
Az orvost nem érdekli, de a munkahelyedet fogja.
Háziorvos papír nélkül nem írhat ki, ugyanis az állapotodról a nődoki dönt.
6os válaszoló. Azokat is elítélem, akik kopasz popsira potyogtatják a gyerekeket, majd fb caoportokban kéregetnek ingyen cuccokért, mert nem tudja ellátni a meglévö gyerekeit, közben várja a sokadikat. Az ilyenek miatt vezettetném be, hogy fix átlagjövedelemre vállalhatnának a párok gyereket, de ugye a kormanynak csak az az érdeke, hogy mindenki szaporodjon.
Azt, aki fogja magát, és indok nélkül elmegy tp-re, mert terhes, azért ítélem el, mert miattuk nézik le a terheseket, és azt lesik, mikor megy tpre, mert jaaaj bejelentette, hogy terhes, ez is elmegy tpre. Én rajtam kívülálló okok miatt kényszerültem tpre, de már a csalók miatt égett az arcom, mikor sírva hivtam a főnököm,hogy mi van. Pont előtte beszéltük, hogy kb mindenki amint terhes lett, tpre megy, mert büdös a munka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!