8 hónapos és még csak forog?
Figyelt kérdés
Forog egyik oldalról másikra, illetve maga körül mozog. Kúszni, vagy mászni próbálna, látszik rajta, de nem tud. Emelgeti a fenekét aztán felhúzza magát hogy nem sikerül végül egy közelebbi játékért nyúl.
Tenyerén támaszkodik.
6 hós kora után kezdett a hasára is fordulni, azért is piszkalt a gyerekorvos.
2019. aug. 19. 21:30
1/4 anonim válasza:
De fejlődik? Mert mindegyik így próbál kúszni-mászni, egy darabig nem megy aztán igen.
2/4 anonim válasza:
10 hós korig kell elkezdeni. Az én kisebbem 7 hós, ő ugyan kúszik, de a kutyazással próbálkozik, ami a mászást előzi meg.
Ha nagyon aggodsz, akkor vidd tornászhoz, vqgy orvoshoz, de ha már emelgeti a feneket, akkor lehet, hogy megindult valami.
3/4 anonim válasza:
Szia!
Az én kislányom pont betöltötte a 9 hónapot mikor mászni kezdett.Kúszás kimaradt.Én azt hittem sosem fog már mászni,most már 16 hós.2 hete lépked egyedül de még bizonytalan inkább mászik.
4/4 anonim válasza:
Kisfiam 9 hónaposan kezdett kúszni addig forgott a sajat tengelye körül vagy èpp oda gurult dolgokhoz, 11 hónaposan kezdett mászni fel állni kapaszkodva megy már. Most 1 èves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!