Sóska02 kérdése:

Mit mikor vettetek meg?

Figyelt kérdés
Értem itt a babakocsira,kiságyra mindenre ami csak kelhet egy újszülöttnek.Mit vettetek,mi az ami fölösleges a kelengyelistából?Használtat vagy vadi újjat?

#baba #újszülött #baba kelengye lista
2019. aug. 19. 21:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

10. Vagyok

Pelenkakuka mai napig az Istenem

Nagyon sokan leszólják pedig

2019. aug. 20. 10:24
 12/13 anonim ***** válasza:
Mi meg a kádba való szűkítőt imádtuk. Mondjuk nem is vágott földhöz az a 800 ft.
2019. aug. 20. 13:15
 13/13 anonim ***** válasza:

Én olyan amikor megtudtuk a baba nemét rögtön elmentem és vettem pár ruhát, ezt a pillanatot vártam legjobban amióta tudom hogy babám lesz:)

Aztán ugye ahogy a családi is megtudta a nemet sokszor kaptunk ajándékba ruhát, cumit, cumisüveget, játékot, plüsst vagy esetleg rágókát...épp vásároltam és meg láttam és eszembe jutottatok címszó alatt, ami egyébként nagyon jól esett.:)

Kb. 23 hetes lehettem amikor elkezdtük a baba szobát, úgy terveztük, hogy mindent mi akarunk csinálni benne mert valahogy az sokkal jobb érzés nekünk, és meg egy jó kis program is volt.

Szóval úgy kb 32. hétre lettünk kész a szobával teljesen berendezve így úgy a bútorok, kis ágy, pelenkazó meg volt, ekkora a babakocsi is már be volt szerezve, elektromos ringato, babahinta.

Most 35 hetes vagyok és jó is, hogy már a nagyobb dolgokat letudtuk és kész az egész babaszoba mert mostmár kicsit nehezebben bírnám azt a sok pörgést, pedig amúgy eléggé aktív kis mama vagyok:)

Szóval mostmár csak pár apróságot nézegetek és szerzek be vagy szolok a párommal vagy esetenként megrendelem.:)

Jaa és mindeből újat vettünk, mert első baba és így szerettük volna ( és nem csak egyet tervezünk), és amúgy sincs nagyon olyan kis gyerek akitől örökölhettünk volna valamit.

És én azt vettem meg amit jónak láttam, vagy amit tanácsoltak, én sok mindent megkérdeztem anyukámtól, és olyan bartnőktől, rokonoktól akiknek van babájuk, hogy mire mekkora szükség lesz. Így a fontos dolgokat és amit jónak láttam azt megvettem, ha esteleg lesz olyan amit kihagytam és meg lesz már a baba hát majd pótoljuk:)

2019. aug. 21. 01:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!