Miért van az hogy szülés óta kisebb seb keletkezik a hüvelyemen szeretkezés után?
Gátmetszéssel szültem de csak kicsi vágás volt.
Állítólag.
Mindennek már lassan egy éve hogy szültem.
Kisbabám 5 hónapos korában szakítottunk most voltunk azóta együtt először újra(ismét úgy néz ki együtt leszünk) és valószínű hogy az 5 hónapos kihagyás miatt sértette fel egy kicsit a gát és hüvelytájékon a párom véletlenül szex közben?M@rmint hogy a hüvelyem az elmúlt időszakban nem volt ilyennek "kitéve".
Olyan kis apró szúrós fájdalom érzés van ott lent. Megnéztem kistükrön és semmi nincs ott. Mégis fáj.Tusol@s közben is f@j.Tegnap este voltunk együtt és egész nap mensis görcseim voltak pedig még csak pár napja múlt el.
És most a fehérneműmön kis enyhe rózsaszínes váladék volt fehér folyással keveredve.De most nemrég múlt el a mensesem. Így bekavart a tegnapi szex?
Mi a franc folyik itt?
Esetleg egy kis seb van ott amit nem l@tok?
Az vérzett?
Vagy felnyílt a gátmetszés hege?
Nekem nagyon száraz a bőröm, sokszor a síkossággal is baj van. Elég ha kicsit durvább a wc papír az is képes felsérteni. Pedig a szülésem óta még jobb a szex, mint előtte.
Viszont a görcsölés nem tűnik normálisnak. Nekem akkor görcsölt szex közben és után is, mikor gyulladásom volt. A biztonság kedvéért megnézetném magam egy orvossal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!