Szerintetek is ekkora baj ha egy évben egyszer egy nap "leakarom rázni" a gyereket mert esküvőre megyünk?
közölném a férjemmel h ha vinni akarja akkor te inkább egy másik esküvőre mész el :D
komolyan meg nem engednék...
ha hiányzik a gyereke neki akkor heti két délutánra megkapja, vagyis akkor lelépnék valami ürüggyel (pl torna, barátnők, fodrász, egyebek ...) pár órára
Vidd, de érezd jól magad, majd a férjed foglalkozik vele. Vegülis ő alig látja. 😁
Én sem vinném. Nem az esküvő miatt, hanem mert kell egy kis szabadidő. A férjed miért nem örül, hogy lenne lehetőségetek kettesben lenni? Sajnos nekünk nincs segítségünk, de ha pár órát együtt tudunk tölteni, már ünnepnapnak éljük meg.
Őőő,
bár én viszem holnap pont egy esküvőre a 13 hósomat ( mert nem volt mással még éjjel és szopizik is)
De
Megmondanám a férjemnek, hogy az esküvőn nem a gyerekkel lesz így sem úgy sem.
És nehigy te legyél a szar anya mert ő nem tölt elég időt a yerekével.
És pont
Akkor maradjon otthon a gyerekkel, te meg menj el bulizni.
Az enyém négy éves, terhes vagyok, szóval nagy arcobpörgést nem csinálok az esküvőkön, de az idei négy esküvőből háromra nem visszük. És eszem ágában sincs ezért rossz anyának érezni magam. Felnőtt ember vagyok, nem gazdatest a gyereknek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!