Szülők. Ha a lanyodnak egy 'fekete' ferfitol lenne gyereke. Akkor ti csalódottság ereznetek hogy az unokatok nem olyan mint 'ti'? Hanem félvér. Pláne egy faluban.
Úgy látom, az adminok kitessékelték a rasszista gyökeret.
A kérdésre válaszolva: semmi bajom nem lenne veld.
Igy az a baj hogy csak a pozitivrol az igen szerintem is ez a jo rol kapok velemenyt.
Pedig az ellenkezo ugymond rasszista van velemeny is erdekelt volna es meg pozitiv ertekelest is adtam ra.. Igy ninca tul sok valos alapja a kerdesemnek mert nem. Johet ra oszinte valasz
Én igencsak meglepődnék... A lányom választásán. Régen, tiniként ezzel ijesztgettük a szüleiket, hogy néger párunk lesz. Semmitől sem féltek jobban.
Tudom, hogy a lányom egy külön ember, és nem én vagyok. De csak annyit írok le, hogy itthon kedvelt film volt a Lányom nélkül soha....
Amellett anyukám óvónő. Rengeteg csúfolással kellett megküzdeniük az arab gyerekeknek. Persze anya tett ellene, de akkor is... Sajnálnám azt a gyereket, hogy ezzel kell megküzdenie egész életében.
Pont az a baj, hogy itt nem fehér, az apja hazájában meg nem fekete. És ezt nehéz kezelni. Sokszor szegény gyerekek is a romákkal barátkoztak csak, mert azt hitték, nekik velük "kell".
Az NEM rasszizmus, ha valaki magyarként magyar párt akar.
A rasszizmus MÁST jelent!!!
Beszélgettem anyukámmal erről (óvónő). Mesélte, hogy az a szerencsétlen gyerek körömkefével dörzsölte a kezét, mert le akarta mosni a "feketét" róla... :((( Anyukám már a végén földgömböt vitt be, úgy magyarázta a gyerekeknek, miért fekete xy bőre. Szomorú dolog ez, akárhonnan nézzük.
Mert a gyereknek a leghosszabb. A politikai hozzáállás miatt a felnőttek elfogadják, de a gyerekek NEM!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!