Baj, ha a mi házunk nem "gyerekbarát"?
"nem valami gyerekbarát a házatok".
Erre a valasz: nyilván nem, hiszen nincs gyerekünk.
"de az, hogy otthon megengedik, hogy a falra firkáljon és megkarcolja a parkettát a játék autóval, szerintem túlzás"
Nem hinném, hogy ezt bárki megengedné, de attól még a gyerek megteszi, ha van rá lehetősége.
Lányom pl: itthon sose produkált ilyet, mert résen vagyunk. Együtt rajzolunk, íróeszközök máskor eltéve, az elméletet tudja, hogy hova rajzolunk, de...
a nagyszülőknél olyan simán végig húzta a zsírkrétát a falon, hogy öröm lett volna nézni, ha ott vagyunk, de épp nem mi vigyáztunk rá egy órát. ;) Ez van.
"Össze firkálta a kisgyerek a falat. Oké, ez bárkivel előfordul, elég fél perc. Csakhogy ők most már úgyis mindegy, hisz ki kell festeni alapon, hagyták hogy az egész szobát össze firkálja, ahol épp élérte"
Na és ezzel mi a probléma? Jócskán felnőtt vagyok, de tapétázás vagy festés előtt rajzolni szoktam a falra 😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!